Run2Day Trail clinics

Run2Day trail clinic
Een trailrun is voor velen iets spannends, van de gebaande paden af door het bos over hobbelige paden, afdalingen, klimmen en bochten is een uitdaging!
Dat trailrunnen een extra dimensie aan je hardloopbeleving kan toevoegen zijn wij van overtuigd. Daarom willen wij jou kennis laten maken met trailrunning. 

Inschrijven Run2Day Trail clinicsGoed voorbereid met de Run2Day Trailrun Clinics

Wil jij weten of een Trailrun iets voor jou is? Run2Day organiseert op 9 locaties, Trailrun clinics. Tijdens de training krijg je tips en trics op gebied van trailrunning, kun je New Balance trailrun schoenen testen, zijn er testhorloges van TomTom beschikbaar (TomTom Adventure Runner) en zijn er trailrugzakken om te testen. 
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per clinic. Schrijf je daarom snel in via onderstaande inschrijflinks.
De kosten voor de clinic bedragen 10,00 euro. Heb je na de clinic de smaak te pakken? Doe dan mee aan de Duivelsberg Hoogtemeter Challenge in Nijmegen. 
Inschrijven gaat makkelijk, snel én veilig via inschrijven.nl

Waar en wanneer en inschrijven
Februari 2017
05 februari | 10:30 uur | locatie Dorst | Inschrijving gesloten
12 februari | 10:30 uur | locatie Drunen | Inschrijving gesloten
19 februari | 10:30 uur | locatie Hollandsche Rading | Inschrijving gesloten
26 februari | 10:30 uur | Hoogtemeterchallenge Duivelsberg Nijmegen | Inschrijven voor de Hoogtemeter Challenge
 
Wat kun je verwachten?

Als je je inschrijft voor een van onze Trailrun clinics dan nemen wij je mee naar een mooi stukje bos. Het belangrijkste aspect dat trailrunning anders maakt dan hardlopen op de weg is het omgaan met het parcours. In zekere zin moet je juist gebruik maken van het parcours in plaats van er door gehinderd worden. Dat betekent dat bochtentechniek, het omgaan met obstakels op het pad en aanpassen van je loopstijl aan de ondergrond. Hoe daal je af en hoe klim je zo efficiënt mogelijk. Al deze aspecten komen aan bod en geven ervaren trailrunners jou advies en vooral de do's and dont's.
 
Kun je zomaar meedoen?

Jazeker maar......omdat trailrunning toch wel zwaarder is dan hardlopen de weg verwachten we dat iedereen die deelneemt wel in staat is comfortabel een tien kilometer te lopen. We gaan tijdens de clinic niet heel veel kilometers maken, naar verwachting tussen de 6 en de 8km met veel momenten van uitleg waarbij er ook zoveel mogelijk interactie tussen deelnemers en de begeleiders is over bijvoorbeeld de verschillende technieken voor afdalen, klimmen en het nemen van bochten.
 
Moet ik iets meenemen?

Trailschoenen zijn verder een aanrader. Wij zorgen er voor dat er New Balance testschoenen zijn, maar vergeet niet je eigen spullen mee te nemen. 

Exclusief New Balance Trailrun t-shirt
Ben jij een Natural Born Hiller? Bij deelname aan de trailrun clinic ontvang je dit unieke New Balance Trailrun t-shirt.

Run2Day trailrun

Gear test en informatie


 
Ga voor de titel King of the Hill bij de Duivelsberg Hoogtemeter Challenge 
Doe mee aan de duizelwekkende Duivelsberg Hoogtemeter Challenge, één van de leukste trailrun evenementen van Nederland. Ben jij een Natural Born Hiller? Gear-up en ga de uitdaging aan.

Als trailrunner doe je uiteraard niets liever dan buiten de geasfalteerde wegen genieten van de natuur. Ben je echter toe aan een nieuwe uitdaging of wil je wel eens een serieus met trailrunnen beginnen? Doe dan op 26 februari mee aan de door Run2Day georganiseerde Duivelsberg Hoogtemeter Challenge: een kuitenbijtende trailrun wedstrijd in de heuvels van Nijmegen. 

Het doel van het duivelse duel is om binnen een uur zo vaak mogelijk de 75 meter hoge heuvel te bestormen. Weten of je uit het goede hardloophout bent gesneden? Doe dan mee aan één van de trailrun clinics in voorbereiding op de Hoogtemeter Challenge. Tijdens deze trainingen krijg je o.a. tips & tricks op gebied van trailrunning, een setje terreinvretende New Balance schoenen om te testen, ligt er een TomTom Adventure horloge voor je klaar (wel weer even inlveren na afloop) en nog veel meer. Ben jij een Natural Born Hiller die het leuk vindt om nieuwe spullen te testen, aan clinics mee te doen en de Duivelsberg te overmeesteren? Schrijf je dan in voor de leukste, zwaarste en mooiste trailrun van 2017!
 
Schrijf je direct in: