Win een paar Mizuno Ultima 9 Amsterdam special schoenen

Speciaal voor de Marathon van Amsterdam heeft Mizuno een unieke editie ontworpen van de Wave Ultima 9. De vrolijke Amsterdamse arties Hero de Janeiro heeft deze variant speciaal ontworpen. Kleine puzzelstukjes in allemaal verschillende kleuren zijn zijn handelsmerk en deze komen terug op het bovenwerk van de schoen. Dit zorgt voor een frisse, speelse look.

De Mizuno Wave Ultima is een echte klassieker. Het neutrale model kenmerkt zicht door een mooie combinatie van stabiliteit en comfort en is in vergelijk tot soortgelijke modellen net even wat lichter! 

Run2Day mag een heren en een dames paar weggegeven! Hoe doe je mee? Heel eenvoudig, door onderstaand formulier volledig in te vullen. Meedoen was nog nooit zo makkelijk!

Reacties

Super goed geholpen via de webshop en de chat ondersteuning!!! Waardevolle aanvulling waardoor ik betere keuzes kan maken bij t bestellen. Mizuno matathon ultima 9 Amsterdam editie!! Serieus een te gekke schoen!
      (9/14/2017 19:58)

Plaats een reactie

Vul hieronder de * verplichte velden in. Reacties zullen pas zichtbaar worden wanneer ze goedgekeurd zijn.Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram