iRun

iRun is het loopconcept van Run2Day. iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond!

Een iRun clinic bestaat uit 8 trainingen voor beginnende lopers. De clinics starten in januari, maart en september en vinden plaats op 30 locaties in het land.
Enthousiaste iRun instructors geven op 8 achtereenvolgende zaterdagen vanaf 9.30 uur inspirerende looptrainingen. De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een verfrissend sportdrankje voor je klaar en vertelt je instructor hoe je die week zelf kunt trainen. Of je na de clinic nu 3 of 10 km kunt rennen, maakt niet uit. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. iRun wil jouw inspirator zijn om ook ná de clinic lekker te blijven rennen! iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

Waar en wanneer?
De eerstvolgende clinic start zaterdag 7 januari 2017. Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun instructor een e-mail waar de training start én een uitnodiging voor een informatieavond vlak voor de start van de clinic. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de clinic, ontmoet je jouw iRun instructors en medelopers, kun je vragen stellen én met 10% shoppen in de Run2Day winkel.
Kijk voor meer informatie ook op de websites van de Run2Day winkels.

Kosten en inschrijven
De iRun clinic in maart kost 49,95 euro. Naast de 8 trainingen, krijg je gratis loopschema’s en bijscholing in je eigen looptechniek. Wil je je weekend ook fit starten met een flinke energy boost? Meld je dan via dit formulier aan voor iRun.

Beginnen met hardlopen iRun Run2Day

Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram