iRun

iRun is het loopconcept van Run2Day. iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond!

Een iRun clinic bestaat uit 8 trainingen voor beginnende lopers. De clinics starten in januari, maart en september en vinden plaats op 30 locaties in het land.
Enthousiaste iRun instructors geven op 8 achtereenvolgende zaterdagen vanaf 9.30 uur inspirerende looptrainingen. De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een verfrissend sportdrankje voor je klaar en vertelt je instructor hoe je die week zelf kunt trainen. Of je na de clinic nu 3 of 10 km kunt rennen, maakt niet uit. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. iRun wil jouw inspirator zijn om ook ná de clinic lekker te blijven rennen! iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

Waar en wanneer?
Op 8 op eenvolgende maandagavonden starten de iRun 5km en 10km trainingen. Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail met alle details rondom de trainingen. Voorafgaand aan de eerste training zal er een informatiebijeenkomst georganiseerd worden in de Run2Day winkel bij jou in de buurt. Hiervan ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Tijdens deze avond maak je kennis met jouw iRun coach, mede iRunners, wordt er meer verteld over de inhoud van de trainingen, kun je al je vragen stellen en shoppen in de Run2Day winkel. Naast 8 leuke trainingen krijg je ook loopschema in de vorm van huiswerk mee, zodat je ook zelfstandig leert werken aan je conditie.

Kosten en inschrijven
De iRun clinic in maart kost 49,95 euro. Naast de 8 trainingen, krijg je gratis loopschema’s en bijscholing in je eigen looptechniek. Wil je je weekend ook fit starten met een flinke energy boost? Meld je dan via dit formulier aan voor iRun.

Beginnen met hardlopen iRun Run2Day

Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram