FlexPower is een crème die helpt bij pijnlijke spieren/ gewrichten en herstel. Minder afvalstoffen, minder spierpijn. Zo blijf je onoverwinnelijk, ook na het sporten.

Tester:

Henk Hagen 53 jaar werkzaam als inkoopmanager Run2Day

FlexPower

Mijn ervaring met FlexPower


Bij FlexPower werd ik getriggerd door het feit dat de leverancier claimt dat het product niet vervelend ruikt. Dit in tegenstelling tot veel andere balsems/crèmes waarvan mijn vrouw vindt dat ik bij gebruik maar beter ver uit de buurt kan blijven. De moeite waard dus om het product eens te testen.

Flexpower heeft geen medische claim en wordt gezien als een cosmetisch product. Dit houdt in dat het vrij is van pijnstillende/ontstekingsremmende bestanddelen. Zou het product dan wel even goed werken als al die andere middelen?

De sports crème van Flexpower smeert makkelijk en heeft inderdaad geen indringende geur wanneer je het opbrengt. Ook wordt het geen smeerboel aan je handen.

De sports crème dringt diep door tot in het lichaam wanneer je het opgebracht hebt. De crème zorgt vrij snel voor pijnverlichting. Groot voordeel is dat het product lang werkzaam blijft. Vaak voel je na enkele uren nog steeds de warmte op je lichaam.

Shop FlexPower

FlexPower zelf geeft aan dat het product het beste tot zijn recht komt tijdens beweging. Ik heb het product ook getest op pijnlijke spieren tijdens het slapen en ook dan is de werking van het middel duidelijk merkbaar. Dus ook in passieve fases is het product goed te gebruiken.

Het ontbreken van ontstekingsremmende middelen lijkt geen belemmering te zijn en het product functioneert, in mijn optiek, minimaal even goed als andere spierbalsems of crèmes.