SAYSKY

SaySky

SAYSKY gaat over passie voor sport en een actieve benadering van het leven. Hardlopers zijn atleten in hart en nieren. De stijl van SAYSKY is Scandinavisch, grootstedelijk, eenvoudig en hebben een voorliefde voor stedelijke kleuren. De visie is om vooruitgang te boeken en de kledingscene van hardlopen, triatlon en prestatietraining te verbeteren en de hedendaagse generatie atleten te voeden die gepassioneerd en serieus zijn over hun sport, maar met een ontspannen manier van denken. Gezamenlijke inspanningen kunnen individuele prestaties teweegbrengen en we willen de egocentrische prestaties vieren zonder het belang van teamwerk en vriendschap te vergeten.
Moed en waardering zijn fundamentele elementen in ons DNA, dus als we zeggen: "Wees een ster", betekent het simpelweg dapper zijn.

Het gaat er niet om de beste te zijn, maar om de beste versie van jezelf te zijn. SAYSKY ontwerpt hoogwaardige producten in superieure kwaliteit, zodat je je sport kunt oefenen - of je het nu doet om je gedachten leeg te maken, een praatje te maken met je hardloopmaat of de man met de hamer te verslaan. "Kijk omhoog in de lucht en word een ster."
U bent bij: Home/Onze merken/SaySky
Sorteer op:
  • Saysky Arctic Half Zip
   Sale
   Web Only

   Saysky Arctic Half Zip

   Donker grijs
   106.95
   59,00
   Letop: er zijn al drie producten geselecteerd en je kunt nu geen producten meer vergelijken.