Polar sporthorloge Run2Day

Polar

Sinds 1977 ontwikkelt Polar draagbare technologie die perfect past bij jouw lichaam en je sport. Sindsdien is het bedrijf leidend op het gebied van sporttechnologie en hartslagmeting door haar diepgaande kennis van menselijke fysiologie, prestaties en hun omgeving. Polar werkt nauw samen met toonaangevende sportinstituten en bestuursorganen en is hierdoor wereldwijd erkend als de pionier en wereldmarktleider op het gebied van hartslagtechnologie.
 
De producten van Polar, diensten en app’s geven je niet alleen getallen, ze helpen jou om te begrijpen waar je mee bezig bent en hoe je vooruitgang kunt boeken. Of je nu harder wilt lopen, sneller wilt fietsen of gewoon enkele kilo’s wilt verliezen; Polar is er om je te helpen. Dit noemt Polar Smart Coaching en maakt Polar producten uniek.
 
Het hoofdkantoor is gevestigd in de buurt van Oulu in Finland. Het bedrijf is internationaal actief in meer dan 80 landen en haar producten wordt verkocht via meer dan 35.000 dealers wereldwijd.
 
SMART COACHING
Als je serieuze vooruitgang wilt boeken bij het trainen, dan heb je de beste begeleiding nodig. Om je hierbij te helpen, heeft Polar Smart Coaching ontwikkeld.
Wil je dagelijks je conditieniveau bepalen, persoonlijke trainingsprogramma’s opstellen, op de juiste intensiteit trainen of direct na je training feedback ontvangen: Smart Coaching biedt een variatie aan unieke, op hartslag gebaseerde, functies aangepast op jouw behoeften en ontwikkeld voor meer plezier en motivatie tijdens het trainen. Met Polar producten haal je meer uit je training, ongeacht je sport en niveau.

Smart Coaching functies
De unieke Smart Coaching functies van Polar geven je de best mogelijke begeleiding voor het ontwikkelen van je training en geven nuttige feedback over je vooruitgang. Lees meer over hoe onze Smart Coaching functies je kunnen helpen en ontdek welke het beste aan jouw behoeften voldoen. 
 
EnergyPointer
Als je je conditie wilt verbeteren of vet wilt verbranden, is de eenvoudig te gebruiken EnergyPointer een handige functie die visueel weergeeft wat het belangrijkste effect van je training is; vetverbranding of conditieverbetering.

Fitness Test
Als je je conditie wilt verbeteren en op de hoogte wilt blijven van je vorderingen, vertelt de slimme conditietest je binnen vijf minuten precies wat je moet weten. Door je resultaten regelmatig te vergelijken, kun je volgen welke vooruitgang je boekt en hoe je conditie verbetert.

STAR Trainingsprogramma
Het STAR Trainingsprogramma is ontwikkeld om je week na week gemotiveerd te houden met behulp van een persoonlijk trainingsprogramma om je pols. Het STAR Trainingsprogramma laat je zien hoe hard en hoe veel je moet trainen om je trainingsdoelen op de lange termijn te behalen.

Trainingseffect
Motiverende feedback direct na elke training is iets waar we allemaal van kunnen profiteren. Deze functie vertelt je precies wat het effect van verschillende trainingssessies is. Na elke training krijg je een korte samenvatting op je trainingscomputer. Voor meer gedetailleerde feedback ga je naar je trainingsbestand of polarpersonaltrainer.com.

Trainingsbelasting- en herstel
Deze functie helpt je bij het zoeken naar de perfecte balans tussen rust en trainen. Bekijk de status van je trainingsbelasting op polarpersonaltrainer.com. Daar zie je in één oogopslag de cumulatieve trainingsbelasting per dag en krijg je advies wanneer er rustdagen nodig zijn en wanneer je harder kunt trainen.

Vandaag de dag zijn de met prijzen onderscheiden Polar trainingscomputers de nummer één keuze van consumenten wereldwijd. Bekijk de collectie Polar producten en ontdek hoe de Polar hartslagmeters jou kunnen helpen bij het bereiken van je trainingsdoelen.
U bent bij: Home/Onze merken/Polar
Sorteer op: