Dam tot Damloop

Van start

Dam tot Damloop 2017

Op 16 & 17 september klinkt het startschot van de Dam tot Damloop 2017.
Wij zijn Run2Day en we zijn er van overtuigd dat iedereen kan hardlopen én dat jij meer kunt dan je denkt. 

Ons team van experts doet er alles aan om je te helpen jouw doelen te realiseren. Alles? Nou ja bijna alles dan. Die Damloop moet je natuurlijk wel zelf lopen.


Of je nu gaat voor een PR op de 10EM of je eerste wedstrijd loopt tijdens de Damloop by night. Wij helpen jou goed voorbereid en uitgerust aan de start van de Dam tot Damloop te verschijnen.

Door runners. Voor runners.

De juiste hardloopschoenen

Dam tot damloop korting Run2Day

Of je jezelf nu hebt ingeschreven voor de 5EM of de 10EM, goede hardloopschoenen dragen bij aan betere prestaties en voorkomen blessures. De keuze in hardloopschoenen is groot, maar lang niet alle schoenen zijn geschikt voor jou.


Jouw persoonlijke voorkeur en hardloopdoel zijn nét zo belangrijke input voor ons advies als jouw biomechanische behoefte. Dat laatste bepalen we onder andere op basis van jouw stabiliteit, looppatroon én hele lichaamshouding tijdens het lopen, dit doen we met hulp van video-opnames. Samen vinden we dan de beste match voor jou.

Aan de hand van jouw loopstijl bepaalt een ervaren Run2Day adviseurs welke schoenen qua stabiliteit, demping en pasvorm het beste bij jou passen. Heb je even geen tijd om naar de winkel te gaan? Via de online live chat kun je Run2Day experts de hardloopkleren van het lijf vragen wat betreft de juiste schoenen!

Heb je al hardloopschoenen maar twijfel je of deze nog goed zijn en nog bij jouw loopstijl passen? Kom dan even langs in één van onze Run2Day winkels voor een schoenen APK!

Run2Day schoenadvies methode.
Dikkere zolen, dunnere zolen, meer of minder stabiliteit, natural running, er zijn allerlei invloeden geweest die tot exotische hardloopschoenen hebben geleid. Wij zijn ervan overtuigd dat we iedere loper het juiste advies en de beste ervaring kunnen bieden in onze winkels door onze Run2Day Schoenadvies Methode.

Dam tot Damloop schoenenactie
Met je inschrijfbewijs ontvang je 20 euro korting bij aanschaf van nieuwe hardloopschoenen bij alle Run2Day winkels. Geen Run2Day winkel in de buurt? Ook online ontvang je 20 euro korting met kortingscode DAMLOOP2017


Goed voorbereid aan de start van de 10EM. Train met ons mee.
Maak de stap van 5EM naar de 10EM. Met de iRun 10EM (oftewel 16,1 km) training bereiden onze coaches je in 8 weken fysiek voor op je eerste of snellere 10EM. Door met elkaar te lopen blijf je elkaar motiveren. Week na week. Zo ontstaan de beste loopmaatjes. Zo worden PR's verbroken.


Schrijf je direct in:
Inschrijven iRun Damloop 10EM trainingen

iRun Damloop 10EM
In juli 2017 starten de trainingen voor de 10EM. Heb je vorig jaar de 5EM tijdens de Damloop gelopen wil je doorstomen naar de 10EM dan sluiten deze trainingen er naadloos op aan. Wil je sneller worden op de 10EM dan reiken de coaches jou de tools en trainingen om een PR te lopen. Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail waar de training start én een uitnodiging voor de informatieavond vlak voor de start van de eerste training. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de trainingen, ontmoet je jouw iRun coaches en medelopers, kun je vragen stellen én met 10% shoppen in de Run2Day winkel.

Waar en wanneer
Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail met alle details rondom de trainingen. Voorafgaand aan de eerste training zal er een informatiebijeenkomst georganiseerd worden in de Run2Day winkel bij jou in de buurt. Hiervan ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Tijdens deze avond maak je kennis met jouw iRun coach, mede iRunners, wordt er meer verteld over de inhoud van de trainingen, kun je al je vragen stellen en shoppen in de Run2Day winkel. Naast 8 leuke trainingen krijg je ook loopschema in de vorm van huiswerk mee, zodat je ook zelfstandig leert werken aan je conditie.

Heb je nu prangende vragen? iRun coördinator Jordy staat voor je klaar en je kunt hem mailen via: jordyhindriks@run2day.nl
Let op: Locatie Amsterdam Vondelpark start op zaterdag 22 juli om 09:30 uur. Deze trainingen zijn op zaterdagochtend ivm de drukte op de maandagavond in het park

Voor de dames

Dam tot Damloop korting Run2Day

Het belang van een goede sportbeha wordt door veel meiden en dames onderschat. Met als gevolg dat het gevoelige weefsel in de borsten permanent beschadigd wordt. Maar liefst 1 op de 3 vrouwen dragen een verkeerde maat sportbeha.

Een sportbeha kan je het beste laten aanmeten, zodat je er zeker van bent dat deze jouw borsten optimaal ondersteunt. Ontdek waarom een sportbeha het loopplezier gaat vergroten. Welk model sportbeha voor jou het meest geschikt is, kun je het beste bepalen door eens langs te gaan bij de dichtstbijzijnde Run2Day winkel. Geen winkel in de buurt? Stel je vragen aan onze Run2Day experts via de live chat.

Hardloopkleding en weertype
Jouw voorbereiding op de Dam tot Damloop zal je moeten doen tijdens je vakantie, of met andere woorden in de warmere maanden van het jaar. Zorg ervoor dat je, je lichaam goed beschermt tegen de zon tijdens al jouw trainingen. Te warm weer om te gaan hardlopen in deze periode bestaat niet. Echter moet je bij erg warm weer of extreme hitte wel rekening houden met enkele punten. Tips voor hardlopen in warm weer.Goed voorbereid aan de start van de 5EM. Train met ons mee.
Maak je eerste kilometers. Met de iRun Damloop 5EM training bereiden onze coaches je in 8 weken mentaal en fysiek voor op je eerste 5EM oftewel 8km. Door met elkaar te lopen blijf je elkaar motiveren. Week na week. Zo ontstaan de beste loopmaatjes.

Schrijf je direct in:
Inschrijven iRun Damloop 5EM trainingen

iRun Damloop 5EM
Train met ons voor je eerste 5EM! De 5EM (8km) is een mooie afstand om mee te beginnen. Samen met jouw iRun coach loop je na 8 weken 5EM in je eigen tempo. De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau en je leert hoe je verantwoord en lekker kunt hardlopen. Enthousiaste iRun coaches zorgen voor 8 inspirerende looptrainingen. Na de training staat er een verfrissend drankje voor je klaar en vertelt je iRun coach hoe je die week zelf kunt trainen. In welke tijd jij de 5EM straks kunt lopen, is niet belangrijk. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. iRun wil jouw inspirator zijn om ook na de trainingen lekker te blijven hardlopen. Met iRun laten de coaches zien dat hardlopen pure fun is en daarom beslist ook iets voor jou!


Waar en wanneer
Op maandagavond 24 juli 2017 starten de iRun 5EM trainingen. Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail met alle details rondom de trainingen. Voorafgaand aan de eerste training zal er een informatiebijeenkomst georganiseerd worden in de Run2Day winkel bij jou in de buurt. Hiervan ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Tijdens deze avond maak je kennis met jouw iRun coach, mede iRunners, wordt er meer verteld over de inhoud van de trainingen, kun je al je vragen stellen en shoppen in de Run2Day winkel. Naast 8 leuke trainingen krijg je ook loopschema in de vorm van huiswerk mee, zodat je ook zelfstandig leert werken aan je conditie.

Heb je nu prangende vragen? iRun coördinator Jordy staat voor je klaar en je kunt hem mailen via: jordyhindriks@run2day.nl
Let op: Locatie Amsterdam Vondelpark start op zaterdag 22 juli om 09:30 uur. Deze trainingen zijn op zaterdagochtend ivm de drukte op de maandagavond in het park

Tot finish

Dam tot Damloop 2017