Dam tot Damloop 2017

Doet jouw bedrijf mee aan de Dam tot Damloop business run? Dan moet jouw bedrijf uiteraard goed zichtbaar zijn. Op deze manier krijgt je bedrijf extra exposure en zijn de lopers herkenbaar voor het publiek.


 
De Dam tot Damloop wordt op TV uitgezonden en de speaker bij de start en finish noemt regelmatig de namen van bedrijven, die op de shirts van deelnemers prijken. Bovendien voelen de lopers zich meer onderdeel van een team als zij hetzelfde shirt dragen.


 
Op zoek naar een adres waar je teamkleding kunt bestellen?
Dan ben je bij Run2Day aan het goede adres! Wij hebben jarenlange ervaring met de Dam tot Damloop. Als sponsor kleden wij al sinds 2004 ieder jaar honderden bedrijven aan tijdens de Damloop. 
Voor alle bedrijven, klein of groot, verzorgen wij teamkleding. Met maar één doel: zodat jullie er goed bijlopen tijdens de Damloop. Wij leveren alleen 100% functionele teamkleding, van minder bekende, goedkopere merken tot gerenommeerde merken als ASICS, Nike, adidas, Rogelli, Code Blue en Craft. Kleding wordt geleverd inclusief de gewenste bedrukking. Tevens kan de teamkleding in de eigen bedrijfshuisstijl worden gemaakt. Run4Business/Run2Day zorgt hierbij niet alleen voor passend advies, kwaliteit en tijdige levering, maar ook voor concurrerende prijzen
.

Speciale Dam tot Damloop actie, 15% korting
In de maand juni is er een speciale Dam tot Damloop actie. Bij een minimale afname van 15 shirts (met bedrukking) ontvang je 15% korting. 
*met uitzondering van gesublimeerde kleding

 
20 euro korting voor jouw personeel
Bij aanschaf van teamkleding voor jouw personeel geeft Run2Day voor elk personeelslid een € 20,- kortingsbon te besteden in één van onze Run2Day winkels in Nederland. Uiteraard is deze korting ook via de webshop van Run2Day te verkrijgen. Jouw bedrijf ontvangt dan een unieke kortingscode waarmee de lopers (werknemers) met 20 euro korting nieuwe hardloopschoenen kunnen aanschaffen.
 
Samenwerking met De Atleetfabriek om fit aan de start te staan
Om jouw lopers zo fit mogelijk aan de start te krijgen zijn wij de samenwerking met De Atleetfabriek. De Atleetfabriek helpt bedrijven werknemers te begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl. Samen fitter, gezonder én actiever op de werkvloer. 
De Atleetfabriek begeleid jouw team naar de start van de Damloop én daarna. Wil je meer weten? De Atleetfabriek.

Offerte aanvraag
Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Anouschka, onze teamkleding specialist, neemt dan z.s.m. contact met jou op. 
Telefoon: 030-2328661
Mail: anouschkadebruijn@run2day.nl

Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram