Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

FlexPower sportcrème

Flexpower


Of je nu ambities als topsporter hebt of wekelijks hardloopt om fit te blijven, Flexpower is er voor iedereen die gelooft in zichzelf. Sport slimmer en gun jezelf een sneller herstel. Check welk pakket het beste past bij jouw ambities.

This is default alt image

Flexpower sportcrème 75ml


Een sportcrème die je aanmoedigt om door te gaan, dat is wat jij nodig hebt. Flexpower sportcrème kopen is zorgen voor soepele spieren en een sneller herstel, zodat je meer bereikt met minder effort.

Hoe werkt Flexpower?


Flexpower is een sportcrème die binnen 10 minuten door middel van indringende warmtewerking je spieren ondersteunt tijdens het sporten en het herstel. Minder afvalstoffen, minder spierpijn. Zo blijf je onoverwinnelijk, ook na het sporten.

Dierproefvrij en vegan


Flexpower sportcrème is 100% vegan. De sportcrème wordt gemaakt van alleen maar natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Daarnaast is het zo dat er bij Flexpower geen gebruik gemaakt wordt van dierproeven. Dit is getest en geverifieerd door The Vegan Society.

FlexPower sportcrème

Flexpower & Run2Day zijn er voor jou


Een doeltreffende sportcrème die is opgebouwd uit verschillende stoffen, met een werking om trots op te zijn. Het geheim? Daar is Flexpower graag eerlijk over:

De ingrediënten van Flexpower zorgen er voor dat de huid warmte toe laat. Dit begint wanneer jij je lichaam in beweging zet. De indringende warmtewerking bevordert de bloedcirculatie, alleen waar dat nodig is.

Zeg vaarwel tegen spierpijn, de day after ben je gewoon weer fit. Een kleine toevoeging, een groot resultaat.