Hardloop clinics

Naast het leveren van teamkleding, kunnen wij ook (indien gewenst landelijk) hardloopclinics verzorgen.

Gedurende de clinics ervaren de teamleden hoe een professionele hardlooptraining verloopt en worden tips gegeven over verantwoord trainen, juiste schoenen, kleding en eventueel voeding en andere relevante hardloopzaken.

Er kan gekozen worden voor een gezamenlijk uniek aftrapmoment van uw bedrijf ten behoeve van de deelname aan een specifiek hardloopevenement (bijvoorbeeld Dam tot Damloop, Marathon Rotterdam etc.); ook is het mogelijk om een bedrijfseigen fitheids- en voorbereidingstraject te kiezen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de specifieke wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Hardloopclinics
Een hardloopclinic kan de start van een recreatieve hardloopcarrière betekenen, maar ook fanatieke lopers motiveren om meer uit zichzelf te halen. Iedereen traint met zijn eigen einddoel.
Conditie verbeteren?
Afvallen?
Een nieuw persoonlijk record?
Een marathon uitlopen?
Ontstressen?
Of gewoon gezellig met z’n allen plezier hebben?
Met de tips en deskundigheid van onze instructors begin je met voorsprong richting het einddoel.
Run4Business organiseert hardloopclinics in diverse vormen. Dit kan eenmalig of wij kunnen een geheel op maat gemaakt programma voor jouw bedrijf maken.

Hardloopschema’s
De programma's worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen met de opdrachtgever wordt, het aantal trainingen, de ideale locatie, het tijdstip en het te kiezen einddoel bepaald. Er wordt gekozen voor programma;s waarin wel of niet fysiotherapeuten, medische begeleiding, diëtisten en andere specialisten actief zijn. Elke training wordt er informatie gegeven. Over het belang van goede schoenen, goede voeding, de werking van het lichaam en de invloed van regelmatig bewegen daarop, blessurepreventie ed. En op elk niveau zien de deelnemers, mede door het stukje "huiswerk", haar conditie en de prestaties, letterlijk stap voor stap verbeteren.
 
Clinc door een Olympische sporter
Wilt jouw bedrijf, vereniging of sportclub een leuke clinic organiseren? Wij hebben een aantal Olympische sporters die voor ons clinics geven. Robert Lathouwers is er hier een van. Robert is ook ambassadeur van Right To Play, waar ook Run2Day mee samenwerkt. Wil jij meer informatie over een clinic door een Olympische sporter, neem dan even contact op met onze teamkleding- en clinicspecialist Lars Cazander via teamkleding@run2day.nl

Wie is Robert Lathouwers, 800m atleet
Mijn naam is Robert Lathouwers en ik ben een Olympisch 800 meter atleet. Al 25 jaar doe ik aan atletiek waarvan 13 jaar op topniveau. Voordat ik op de 800 meter terecht kwam heb ik eerst 12 jaar meerkamp (10 onderdelen) gedaan en 6 jaar 400 meter. Ondertussen heb ik op Grand prix, Golden League's, EK's, Wk's en op 2 Olympische spelen (Beijing 2008 en London 2012) gestaan. Meer dan genoeg ervaring dus.
 
Deze ervaring wil ik niet verloren laten gaan en deel ik graag met het bedrijfsleven, scholen en sportclubs.

Daarbij geef ik veel personaltraining om de doelstellingen per individu te realiseren.
 
Ik merk dat je al met relatief weinig, maar gerichte en slimme trainingen, sprongen vooruit kan gaan zowel in het sportieve als het zakenleven. Ook kunnen de clinics een nieuwe impuls geven in je dagelijkse trainings ritme of zorgen voor een verbeterde en leukere samenwerking op de werkvloer.

Op scholen merk ik steeds meer dat kinderen minimaal of helemaal niet sporten. Doen ze dit wel dan is het vaak eenzijdig en zijn ze motorisch slecht ontwikkeld. Persoonlijk vind ik dit belangrijke aandachtspunten waar iets mee gedaan moet worden.
 
Tijdens een atletiek clinic leer je elke horizontale en verticale beweging te maken en vooral alle spieren te gebruiken. Bij een goede inzet is spierpijn dus zeker niet uitgesloten..
 
Hopelijk tot ziens met een goede dosis energie!
 
Met sportieve groeten,
Robert Lathouwers

 

Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram