Hardloopkalender 2018

hardloopkalender 2016
Hardlopen en racen
De leukste hardloopevenementen van dit voorjaar.
2018 is jouw jaar. Jij stelt je hardloopdoelen. Je eerste 5K of je snelste tijd op de marathon. Wij helpen je deze doelen te bereiken.

De beste runs voor jou geselecteerd

Bredase Singelloop 20187 oktober

Amgen Bredase Singelloop 
Breda 5, 10 km, halve marathon, familieloop (INSCHRIJVING VANAF 1 MEI 2018)
www.bredasesingelloop.nl
Het is inmiddels een goede bekende in Breda en omgeving: de Bredase Singelloop. De Brabantse gezelligheid van dit evenement is een trekker voor lopers van heinde en verre. Maar gezelligheid en snelheid blijken ook nog eens prima samen te gaan. Het parcours is namelijk niet alleen mooi, maar ook nog eens snel. Maak jij je op voor een Brabants feest én een recordtijd?


NN Zevenheuvelenloop 2018
17 & 18 november
NN Zevenheuvelenloop
Nijmegen 7, 15 km, kidsrun en bedrijvenloop.
www.nnzevenheuvelenloop.nl
De NN Zevenheuvelenloop is al sinds jaar en dag een run waar veel lopers vol lof over praten. Eenmaal gelopen verovert deze 15km lange run een plekje in je lopershart. De route voert alle lopers over zeven pittige heuvels in dit prachtige in en rondom Nijmegen. Maar finishen doe je middenin de stad, wat een feest! Liever een kortere afstand? Doe dan op 17 november mee aan de Zevenheuvelennacht en loop 7km door het donker, met geweldige lichtshows langs het parcours.

De beste runs voor jou geselecteerd

Dam tot Damloop 2018
22 en 23 september
Dam tot Damloop
Amsterdam 10 EM
www.damloop.nl
De Damloop is een begrip in de hardloopwereld. Deze populaire loop zit binnen een mum van tijd vol. Weet jij een startnummer te bemachtigen? En ga je voor 5EM door de donkere straten van Zaandam tijdens de Damloop by Night? Of kies je voor de 10EM die de volgende dag van Amsterdam naar Zaandam loopt? Welke keuze je ook maakt, aan de sfeer zal het niet liggen, want die is elk jaar weer geweldig.

Amsterdam marathon 2018
21 oktober
TCS Amsterdam marathon
Amsterdam, Kidsrun, 10km, 21,1km, marathon
www.tcsamsterdammarathon.nl
Wil jij in oktober genieten van Amsterdam en alles wat de stad jou te bieden heeft? Wil je je een echte atleet voelen en starten en finishen in het historische Olympisch Stadion? Of rennen over de veelbesproken passage onder het prachtige Rijksmuseum? Kom dan naar Amsterdam voor de 43e editie van de TCS Amsterdam Marathon op 21 oktober 2018!