START2DAY

Iedereen heeft een eigen reden om te beginnen met hardlopen. Variërend van werken aan je conditie, om te ontstressen, om lekker buiten actief te zijn, omdat het effectief is, etc. En omdat het lekker makkelijk is: schoenen aan en gaan! Niemand kan je echter dwingen om te gaan hardlopen. Het moet echt vanuit jezelf komen. Hardlopen begint bij jou! Maar we helpen je graag op weg als je niet precies weet waar je moet beginnen. Met bijvoorbeeld 10 tips om je op weg te helpen. Hardloopschema's om geleidelijk je conditie op te bouwen en blessures te voorkomen. Advies over de juiste schoenenkleding en accessoires die passen bij jouw doelen, budget, lichaam en looptechniek.
 

Linda


Veel mensen maken goede voornemens. Toch hebben ze vaak een klein duwtje in de juiste richting nodig om in actie te komen. Ook Linda. Ze ziet een fanatieke hardloopster en ze aarzelt geen moment om haar goede voornemen in daden om te zetten. Ze koopt op advies nieuwe schoenen van Brooks en een kledingset van Odlo.  Ondanks dat ze een drukke baan en 2 kinderen heeft geniet ze wekelijks van de runners high als ze door Park Sonsbeek in Arnhem loopt.
 

Jerry


Je kent het wel, na een lange dag werken ga je naar huis en voel je je verre van fit. Net als Jerry. Hij neemt zich voor om te beginnen met hardlopen, maar ook de bank ziet er wel heel verleidelijk uit. Hij raapt zijn energie bij elkaar en gaat naar de winkel. Bij het aantrekken van de Adidas schoenen ziet hij zichzelf al vliegen door de stad en in het park.  Investeer in jezelf en bouw aan een betere versie van jezelf. Nieuwe hardloopspullen geven net dat extra zetje om buiten te gaan hardlopen. En na afloop voel je je herboren!
 

Jaimy


De feestdagen zijn voorbij. De realiteit van het dagelijkse leven roept weer. Studie, werk en andere verplichtingen. Maar je hebt jezelf ook voorgenomen meer te gaan hardlopen. Je kijkt naar buiten, de zon schijnt en je wilt liever nu buiten sporten dan binnen aan het werk te gaan. Je pakt je telefoon en ziet toffe nieuwe ASICS kleding en schoenen waarmee je de stad en parken onveilig kunt maken. En weer droom je even weg over hoe lekker het zou zijn om tijdens koude winterse dagen, jezelf sportend op te warmen. Wacht niet langer en ga naar een van onze winkels om bij jou in de buurt de look van Jaimy te shoppen.

Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram