iRun hardloopclinics

irun beginnen met hardlopen
LOOP MET ONS MEE.
Jij hebt een doel, wij een trainingsplan. Samen met jouw iRun coach bereik je jouw doel in jouw eigen tempo. Nieuwe iRun trainingen starten in januari, maart en september.

Informeer bij jouw Run2Day winkel naar de aanwezigheid van lokale loopgroepen.

iRun 5 km

iRun loop met ons mee

Maak je eerste kilometers. Met de iRun 5 km training bereiden onze coaches je in 8 weken mentaal en fysiek voor op je eerste 5 km. Door met elkaar te lopen blijf je elkaar motiveren. Week na week. Zo ontstaan de beste loopmaatjes.


Schrijf je direct in:

Inschrijven is nu nog niet mogelijk.
Vragen? Mail naar klantenservice@run2day.nl of stel je vraag in de live chat

 

iRun 5 km
Train met ons voor je eerste 5 km! De 5 km is een mooie afstand om mee te beginnen. Samen met jouw iRun coach loop je na 8 weken 5 km in je eigen tempo. De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau en je leert hoe je verantwoord en lekker kunt hardlopen. Enthousiaste iRun coaches zorgen voor 8 inspirerende looptrainingen. Na de training staat er een verfrissend drankje voor je klaar en vertelt je iRun coach hoe je die week zelf kunt trainen. In welke tijd jij de 5 km straks kunt lopen, is niet belangrijk. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. iRun wil jouw inspirator zijn om ook na de trainingen lekker te blijven hardlopen. Met iRun laten de coaches zien dat hardlopen pure fun is en daarom beslist ook iets voor jou!

Waar en wanneer
Op 8 op eenvolgende maandagavonden starten de iRun 5km trainingen. Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail met alle details rondom de trainingen. Voorafgaand aan de eerste training zal er een informatiebijeenkomst georganiseerd worden in de Run2Day winkel bij jou in de buurt. Hiervan ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Tijdens deze avond maak je kennis met jouw iRun coach, mede iRunners, wordt er meer verteld over de inhoud van de trainingen, kun je al je vragen stellen en shoppen in de Run2Day winkel. Naast 8 leuke trainingen krijg je ook loopschema in de vorm van huiswerk mee, zodat je ook zelfstandig leert werken aan je conditie.

 

iRun 10km

iRun beginnen met hardlopen

Maak de stap van 5 km naar je eerste 10 km. Met de iRun 10km training bereiden onze coaches je in 8 weken fysiek voor op je eerste of snellere 10km. Door met elkaar te lopen blijf je elkaar motiveren. Week na week. Zo ontstaan de beste loopmaatjes. Zo worden PR's verbroken.


Schrijf je direct in:
Inschrijven is nu nog niet mogelijk.
Vragen? Mail naar klantenservice@run2day.nl of stel je vraag in de live chat


iRun 10 km
Op 8 achter eenvolgende maandagavonden starten de trainingen voor de 10 km. Heb je de iRun 5 km trainingen gevolgd en je wil je doorstomen naar de 10 km dan sluiten deze trainingen er naadloos op aan. Wil je sneller worden op de 10 km dan reiken de coaches jou de tools en trainingen om een PR te lopen. Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail waar de training start én een uitnodiging voor de informatieavond vlak voor de start van de eerste training. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de trainingen, ontmoet je jouw iRun coaches en medelopers, kun je vragen stellen én met 10% shoppen in de Run2Day winkel.

Waar en wanneer
Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail met alle details rondom de trainingen. Voorafgaand aan de eerste training zal er een informatiebijeenkomst georganiseerd worden in de Run2Day winkel bij jou in de buurt. Hiervan ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Tijdens deze avond maak je kennis met jouw iRun coach, mede iRunners, wordt er meer verteld over de inhoud van de trainingen, kun je al je vragen stellen en shoppen in de Run2Day winkel. Naast 8 leuke trainingen krijg je ook loopschema in de vorm van huiswerk mee, zodat je ook zelfstandig leert werken aan je conditie.

 

 
irun beginnen met hardlopen