Bezorgen

 • Bestelling afhalen bij jouw Run2Day?
  Afhalen
  Run2Day.nl biedt je de mogelijkheid om producten af te halen bij één van de 20 Run2Day vestigingen door heel Nederland. Voordat je jouw bestelling op kan halen, dien je eerst een bestelling te plaatsen via Run2Day.nl. Vervolgens ontvang je een e-mail ter bevestiging van je bestelling. Wanneer je bestelling in de vestiging van jouw keuze ligt ontvang je hier bericht van. Je bestelling ligt klaar om afgehaald te worden en wij verzoeken je om je bestelling zo snel mogelijk op te halen.

  Afhaallocatie
  Voor alle afhaallocaties kijk je op Run2Day.nl/winkels. Hier vindt je de dichtstbijzijnde Run2Day winkel met de openingstijden en contactgegevens.
   
  Mee te nemen documenten
  Als je jouw bestelling wilt ophalen in één van de 20 Run2Day vestigingen is het noodzakelijk dat je de orderbevestiging meeneemt. Deze bevestiging dient als aankoopbewijs en is nodig voor het succesvol afhalen van jouw bestelling. 
 • Bestelling op een ander adres bezorgen
  Ander bezorgadres doorgeven
  Run2Day.nl maakt het mogelijk om op elk gewenst adres jouw bestelde product(en) af te leveren. Tijdens het bestellen vul je namelijk je eigen adres en een gewenst afleveradres in. Deze adressen hoeven dus niet overeen te komen. Via ‘Mijn account’ op Run2Day.nl kan je gemakkelijk jouw gegevens wijzigen.
 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?
  Verzendkosten
  De verzendkosten variëren en zijn altijd inzichtelijk door het product in de winkelwagen te plaatsen. Je betaalt één keer verzendkosten ongeacht de hoeveelheid producten die je bestelt.

  Standaard gelden onderstaande verzendkosten binnen Nederland:
  Gratis bezorging bij bestelling boven €50
  €4,95 bezorgkosten bij bestelling onder €50

  Voor bestellingen vanuit België gelden onderstaande verzendkosten:
  Gratis bezorging bij bestelling boven €50
  €5,95 bezorgkosten bij bestelling onder €50
 • Ik was niet thuis toen mijn bestelling werd aangeboden. Wat nu?
  Niet thuis. Wat nu?
  Wanneer een pakket niet bij jou of de geadresseerde afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren aangeboden. Als het pakket ook bij de buren niet afgeleverd kan worden, wordt het de volgende dag nog een keer aangeboden. Mocht je bestelling een cadeau zijn, dan willen we je er op attenderen dat er een kans is dat het cadeau een dag later wordt ontvangen door de geadresseerde dan gewenst. 
   
  Als de geadresseerde en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, wordt er door de medewerker van DHL een bericht in de brievenbus achtergelaten. Daarop staat bij welk postkantoor of DHL Servicepunt jij zelf of de geadresseerde het pakket kan ophalen. Hiervoor heb je drie weken de tijd. 

   
 • Kan ik mijn bestelling volgen? Track & Trace
  Track & Trace
  Om de voortgang van jouw bestelling te controleren krijg je een bevestiging van jouw bestelling per e-mail. Hierin staat een track & tracenummer van de bestelling. Je kan zelf op de website van track & trace jouw bestelling volgen.

  Track & Trace jouw bestelling
  Als je inlogt via 'Mijn account' is het mogelijk om de productstatus van jouw bestelling te bekijken. 

  Via de track & trace code die je hebt ontvangen in de bevestigingsmail kan je precies zien waar jouw bestelling is en wanneer deze wordt aangeboden. 

  Bestelling is nog niet binnen
  Run2Day.nl doet er alles aan om jouw bestelling te verwerken en het zo snel mogelijk bij je af te leveren. De levertijd is afhankelijk van de betaalwijze die je gekozen hebt. Bekijk via 'Mijn account' als je bent ingelogd wat de productstatus van jouw bestelling is. Via track & trace zie je alle informatie over waar jouw bestelling is en wanneer deze aan jou wordt aangeboden. 
 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?
  Levertijd van je bestelling
  De levertijd van je bestelling is afhankelijk van een aantal factoren.

  Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, morgen in huis (directe betaling)
  Indien je het aankoopbedrag via een directe betaling voldoet, dan geven wij de bestelling dezelfde dag nog mee aan de vervoerder en heb jij jouw bestelling in principe de volgende werkdag in huis. Het kan zijn dat jouw bestelling er bij de vervoerder langer over doet dan 1 dag. In 98% van de gevallen wordt het echter wel de volgende dag bezorgd. Dit geldt voor elk product, tenzij anders bij het product staat aangegeven op onze website tijdens het bestellen.
   
  Levertijd bij overboeking (indirecte betaling)
  Gelieve rekening te houden met 1 à 2 werkdagen overboekingstijd indien je het aankoopbedrag betaalt met een achterafbetaling/overboeking. Je ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail zodra Run2Day.nl jouw betaling heeft ontvangen. Jouw bestelling wordt diezelfde dag nog verstuurd.
   
  Direct uit eigen voorraad leverbaar
  Bij elk product wordt de actuele voorraadstatus van ons magazijn weergegeven. De levertijd van het product is echter van toepassing nadat Run2Day jouw betaling heeft ontvangen.
   
  Bezorging op zaterdag
  Onze vervoerder (DHL) levert op adressen van particulieren ook op zaterdag.