Nieuw ASICS GT-4000

Op het gebied van support schoenen heeft ASICS zijn range versterkt met GT-4000 serie. De GT-4000 staat garant voor een optimale pasvorm, stabiliteit met behoud van comfort en is uitermate geschikt voor de wat zwaardere lopers.

Flytefoam en Gel
De GT-4000 heeft een tussenzool gekregen van Flytefoam met daarbovenop een laag SpEVA foam waardoor het model veerkrachtig en reactief aanvoelt gedurende het afwikkelen. De schoen heeft een gel unit in de achterzijde welke zorgt voor extra demping. Om maximaal support te bieden en overpronatie tegen te gaan is het  Dynamic Duomax gedeelte aan de binnenzijde van de schoen groter dan bij andere modellen.

Seamless bovenwerk
Het bovenwerk van de GT-4000 is gemaakt van een open mesh wat zorgt voor ventilatie en warme voeten voorkomt. Doordat het upper meer uit één naadloos geheel bestaat sluit het mooi rond de voet aan en biedt daarmee veel comfort.  

De ASICS GT-4000 is de meest stabiele schoen in de range van ASICS en een perfecte match voor die lopers die vooral op zoek zijn naar een hoge mate van support zonder comfort te verliezen. De schoen leent zich het beste voor middenlange en lange duurlopen. De GT-4000 is exclusief verkrijgbaar bij de running specialisten.

Specs
Drop: 10mm
Gewicht heren: 320 gramReacties

Geen reacties gevonden

Plaats een reactie

Vul hieronder de * verplichte velden in. Reacties zullen pas zichtbaar worden wanneer ze goedgekeurd zijn.Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram