adidas Energy BOOST 2 - Stijlvolle BOOST-evolutie

De adidas Energy BOOST is met frisse nieuwe kleuren en een aantal upgrades klaar voor zijn tweede editie. Vanaf 27 februari ligt het neutrale topmodel van adidas bij elke Run2day.

Afgelopen jaar bracht adidas met de Energy BOOST een geheel nieuw model waarmee het merk duidelijk een nieuwe richting heeft gegeven aan zijn hardloopcollectie. Het design van zowel bovenwerk als de zool werden sensationeel anders. De adidas Energy BOOST kreeg de look en feel van futuristische sneakers, maar de belangrijkste ontwikkeling zat hem in de zool van het nieuwe BOOST material. ‘Endless energy’ is de claim van adidas voor BOOST. Samen met chemie-concern BASF ontwikkelde adidas een zool van energy-capsules die na het opvangen van de landing ook energie teruggeven.

Upgrades - adidas Energy BOOST 2

De tweede versie kenmerkt zich door een aantal kleine wijzigingen waarmee de Energy BOOST 2 het pad volgt van evolutie. Alle verbeteringen die zijn doorgevoerd zijn geïnspireerd op de feedback van gebruikers van de eerste Energy BOOST. adidas-Energy-BOOST-2-Run2Day-Hardlopen-1 De kunstof constructie rondom de enkel is opnieuw ontworpen waardoor de schoen beter om de enkel sluit. Het Techfit bovenwerk valt nog steeds strak om de voet, maar de verstevigingen van siliconen op het ademende stretch-upper zijn nu zo geplaatst dat de Energy BOOST 2 meer zijwaarste belasting in de voorvoet weet op te vangen. Hierdoor slijt het bovenwerk minder en heb je meer steun bij een hogere snelheid. Aan de BOOST-zool is natuurlijk niet teveel gesleuteld en blijft de Energy Boost 2 de schoen met het meest veerkrachtige foam wat in hardloopland te koop is. De tweede versie is verkrijgbaar in een aantal schitterende nieuwe kleuren van de zomercollectie van adidas. Wil je de adidas Energy BOOST 2 proberen, kom dan naar een van onze winkels. [photomosaic]

Reacties

ja ik ben begonnen met de poscadt van Start to run van vlaanderen in beweging. daar leer je in 10 wkn een half uur aan een stuk hard te lopen.
      (7/22/2014 13:04)

Plaats een reactie

Vul hieronder de * verplichte velden in. Reacties zullen pas zichtbaar worden wanneer ze goedgekeurd zijn.Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram