Teamkleding specialist

Doet een team van jouw bedrijf mee aan de Businessloop? Dan is het een leuk idee om het team te kleden in speciale T-shirts met daarop de bedrijfsnaam. Op deze manier krijgt je bedrijf extra exposure en zijn de lopers herkenbaar voor het publiek.
 
Evenementen als de Dam tot Damloop, Rotterdam Marathon, CPC en de 7Heuvelenloop worden op TV uitgezonden en de speaker bij de start en finish noemt regelmatig de namen van bedrijven die op de shirts van deelnemers prijken. Bovendien voelen de lopers zich meer onderdeel van een team als zij hetzelfde shirt dragen.
 
Op zoek naar een adres waar je teamkleding kunt bestellen?
Dan ben je bij Run2Day aan het goede adres! Wij hebben een aparte business2business afdeling die gespecialiseerd is in teamkleding. Voor alle bedrijven, klein of groot, kan Run2Day teamkleding voor elk evenement verzorgen. Wij leveren alleen 100% functionele teamkleding, van minder bekende, goedkopere merken tot gerenommeerde merken als Nike, adidas, Rogelli, Code Blue en Craft. Kleding wordt geleverd inclusief de gewenste bedrukking. Tevens kan de teamkleding in de eigen bedrijfshuisstijl worden gemaakt. Run2Day zorgt hierbij niet alleen voor passend advies, kwaliteit en tijdige levering, maar ook voor concurrerende prijzen en kortingen bij al onze Run2Day winkels.
 
Korting voor jouw personeel
Bij aanschaf van teamkleding voor jouw personeel geeft Run2Day voor elk personeelslid een € 20,- kortingsbon te besteden in één van onze Run2Day winkels in heel Nederland.
 
Run2Day, de specialist in het begeleiden naar evenementen
Run2Day helpt jouw bedrijf graag bij de voorbereiding op hardloopevenementen. Wij kunnen voor jouw bedrijf/bedrijventeam(s) niet alleen kwalitatief goede teamkleding leveren, maar ook clinics organiseren onder begeleiding van onze professionele instructeurs.

Offerte aanvraag
Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan bij ons aan. 

Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram