Gear Testers gezocht voor de Garmin Fenix 5 (INSCHRIJVING GESLOTEN!)

De Garmin Fenix 5 belooft het ultieme sporthorloge te zijn met TOPO-kaarten van Europa in kleur. De uitgebreide kaart- en navigatiefuncties geven atleten en avonturiers extra vertrouwen wanneer ze buiten de gebaande paden treden. Maar (hoe) werkt het? Wij laten dat graag aan twee testers over. 

Wij zijn op zoek naar twee hardlopers die de Garmin Fenix 5 willen testen, een review willen schrijven over het product.

Ben jij altijd opzoek naar de beste technische snufjes om je hardloop-prestaties te verbeteren, dan zijn wij opzoek naar jou. Vul hieronder je naam, email-adres en favoriete hardloop-afstand in en misschien ben jij één van de twee Garmin Fenix 5 Gear Testers.

Vooraf al meer weten over de Garmin Fenix 5. Lees dan hier meer over dit sporthorloge met geïntegreerde GPS, TOPO- kaarten, optische hartslagtechnologie op de pols, verwisselbare polsbanden en nog veel meer mooie opties.

De Garmin Fenix 5 is vanaf eind maart 2017 verkrijgbaar bij alle 23 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop. 

INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK!

Reacties

Zijn de testers al bekend? Erg benieuwd
      (3/29/2017 09:07)
Hoi Ruud, de twee modellen die getest kunnen worden zijn de Garmin Fenix 5s en 5x. Groet Bibi
      (3/15/2017 11:22)
Welke model wordt voor de test beschikbaar gesteld? In de tekst hebben jullie het over de Fenix 5 met topo-kaarten van Europa, maar volgens mij heeft de Fenix 5X alleen-topokaarten? Los van welk type is het natuurlijk wel een superactie van run2day!
      (3/15/2017 11:18)

Plaats een reactie

Vul hieronder de * verplichte velden in. Reacties zullen pas zichtbaar worden wanneer ze goedgekeurd zijn.Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram