Chat with us, powered by LiveChat

Maurten Try Out Box

Maurten

Maurten Try Out Box

Als je op zoek bent naar een grote dosis energie, dan is Maurten waar je naar op zoek bent. Met de Try Out Box kun je de verschillende producten uitproberen.

Lees meer
Meer informatie

Maurten Try Out Box
Als je op zoek bent naar een grote dosis energie, dan is Maurten waar je naar op zoek bent. Eén portie van de 320 sachet of de 160 sachet bevat 80 gram koolhydraten (met 500 ml water). De GEL 100 gel bevat 25 gram koolhydraten. Gebruik Maurten voor, tijdens en/of na lichamelijke activiteit. Met de Try Out Box kun je de verschillende producten uitproberen.

Instructies
Meng de inhoud van de sachet met 500 ml water en schud goed tot het volledig is opgelost. Ga wel voorzichtig te werk. Het is noodzakelijk om de juiste hoeveelheden te gebruiken om zo de hydrogeltechnologie zijn werk te laten doen. De inhoud is speciaal ontworpen om te worden gemengd met water met een calciumgehalte van minder dan 40 mg/l. Hogere calciumgehaltes kunnen de oplossing beïnvloeden. Je kunt de drank vóór, tijdens en/of na lichamelijke activiteit consumeren.

Hoeveelheid energie
Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat ons lichaam elk uur tot 90 gram koolhydraten kan consumeren. Een 320 drink mix sachet van Maurten, met 500 ml water, bevat 80 gram koolhydraten. Recente wetenschap heeft echter aangetoond dat de glucose- en fructose-verhouding van 0,8:1 een nog grotere opname mogelijk maakt - tot 100 gram per uur. De GEL 100 is ontwikkeld door deze optimale verhouding te gebruiken en veel energie in te pakken. Eén GEL 100 bevat 25 gram koolhydraten. Je kunt dus tot vier GEL 100 per uur gebruiken voor de maximale opname.

Hoe werkt het?
Drink Mix 320 van Maurten is een drankje met een toegepaste hydrogel-technologie. Wanneer het poeder wordt gemengd met water, wordt een sportdrank gemaakt die een hoge concentratie maltodextrine en fructose bevat. De sportdrank wordt onmiddellijk een hydrogel zodra hij in contact komt met maagzuur. De hydrogel zorgt voor een vloeibaar en snel transport van de drank naar de darm. Waar water, zout en koolhydraten snel worden opgenomen.

Inhoud
De Try Out Box bestaat uit:
- 1 x Maurten Drink Mix 320 sachet
- 1 x Maurten Drink Mix 160 sachet
- 1 x Maurten GEL 100
- 1 x Maurten Bidon 500ml

Specificaties
Meer informatie
Art.nr.00008215-z00
KleurZwart
Modelgels
MerkMaurten
Artikelnr. leverancierTest Pakket
Reviews 1

Schrijf je eigen review

Je review van: Maurten Try Out Box

BEZORGING & RETOURNERING
 
 
GRATIS BEZORGING

Gratis bezorging boven €50, of wanneer je je artikel(en) afhaalt in een van onze winkels.

 
KLANTENSERVICE

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust via 030-2315963 of klantenservice@run2day.nl Ook kun je je vragen stellen via de live chat!

 
RUILEN BINNEN 60 DAGEN

Ruilen kan binnen een zichttermijn van 60 dagen. Kosteloos via al onze winkels.

 
VEILIG BETALEN

Wij werken met veilige en gemakkelijke betaalmethoden