Utrecht Marathon 2017

Utrecht Marathon 2017
19 maart 2017 gaat het startschot van de Utrecht Marathon.
Of je nu een ervaren marathonloper bent of dat je nog maar net bent begonnen met hardlopen, je wilt natuurlijk zo goed mogelijk aan de start verschijnen. Run2Day wil je hier graag bij helpen!
Hardloopschema's Utrecht Marathon
Hardloopschema's en trainingen

Aan welke afstand je ook mee doet van de Utrecht Marathon, wij hebben een passend schema voor jou! Kies het hardloopschema voor jouw afstand. Het is heel belangrijk dat je slim en verantwoord opbouwt. Zo voorkom je de kans op blessures en blijf je genieten van je runs.


 

Hardloopschoenen Utrecht Marathon
Hardloopschoenen
Of je jezelf nu hebt ingeschreven voor de 0 km of de hele marathon, goede hardloopschoenen kunnen bijdragen aan betere prestaties en blessures voorkomen. De keuze in hardloopschoenen is groot, maar lang niet alle schoenen zijn geschikt voor jou. Op basis van een loopanalyse wordt er gekeken naar jouw persoonlijke loopstijl. Aan de hand van jouw loopstijl bepaalt een ervaren Run2Day adviseurs welke schoenen qua stabiliteit, demping en pasvorm het beste bij jou passen. Heb je even geen tijd om naar de winkel te gaan? Doe de online hardloopschoenenwijzer!

Heb je al hardloopschoenen maar twijfel je of deze nog goed zijn en nog bij jouw loopstijl passen? Kom langs voor een schoenen APK in één van de Run2Day winkels!


Sportvoeding Utrecht Marathon
Voeding
Bij het maken van een raceplan hoort ook een goed doordacht voedingsplan en dat vergeten mensen wel eens. Als je lange afstanden loopt heb je extra brandstof nodig, waardoor hardlopen en voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden. Run2Day heeft diverse repen, sportdranken en gels van topmerken als SIS en Powerbar in het assortiment.

Wij raden iedereen aan om te experimenteren met verschillende producten en smaken. Doe dit in je voorbereiding en bij voorkeur tijdens je lange duurlopen. Wil je meer weten over sportvoeding tijdens het hardlopen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies of kijk op onze pagina's sportvoeding tijdens het hardlopen en drinken tijdens het hardlopen. Op deze pagina wordt uitgelegd wat voor sportvoeding er op de markt is en wat je juist wel en niet moet nemen.

 
Hardloopkleding Utrecht Marathon
Hardloopkleding

Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding! Jouw voorbereiding op de Utrecht Marathon zal je moeten doen tijdens de koudere maanden van het jaar. Zorg ervoor dat je, je lichaam goed beschermt tegen regen en kou tijdens al jouw trainingen. Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding! Goede, functionele hardloopkleding is vochtregulerend, warmte isolerend en geeft je volop bewegingsvrijheid. Wij adviseren je graag!


Sportbeha Utrecht Marathon
Ladies Only
Het belang van een goede sportbeha wordt door veel meiden en dames onderschat. Met als gevolg dat het gevoelige weefsel in de borsten permanent beschadigd wordt. Maar liefst 1 op de 3 vrouwen dragen een verkeerde maat sportbeha. Een sportbeha kan je het beste laten aanmeten, zodat je er zeker van bent dat deze jouw borsten optimaal ondersteunt. Ontdek waarom een sportbeha het loopplezier gaat vergroten. Welk model sportbeha voor jou het meest geschikt is, kun je het beste bepalen door eens langs te gaan bij de dichtstbijzijnde Run2Day-winkel.

Hardloopverlichting Utrecht Marathon
Reflectie
Goed zichtbaar zijn tijdens jouw trainingen in de donkere dagen van het jaar kan van levensbelang zijn. Veel hardlopers dragen donkere hardloopkleding en vallen niet op tijdens hun run langs het fietspad of donkere weg door de polder. Medeweggebruikers moeten je zien. Zorg er daarom voor dat je actieve verlichting draagt en goed op valt!
Het lampjes om je armen of de hakken van je schoenen ben je veel beter zichtbaar voor iedereen om je heen. Felgekleurde hesjes met lampjes op je lichaam zorgen er ook voor dat je zichtbaar flink wordt vergroot. Bij Run2Day heb je volop keuze in reflecterende hardloopartikelen en actieve verlichting. Kom langs en laat je adviseren of neem een kijkje in onze webshop.
Utrecht marathon 2017