Vacatures en stage

Run2Day vacature
Run2Day gelooft in advies. In inspiratie. In motivatie. In specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1996 doen we daarom één ding: hardloopwinkels neerzetten waar we trots op zijn. Dit doen wij met een enorm gedreven team van hardloopspecialisten.

De winkels zijn het hart van Run2Day: je kunt er als klant terecht voor specialistisch advies over onze producten, direct het product in handen krijgen en testen en de winkel is het adres om bij vragen over hardlopen of defecten na een aankoop (zowel online als offline) aan te kloppen.  Wil je ons enthousiaste team komen versterken? Wellicht is één van onderstaande vacatures iets voor jou.
  • Store Manager Amsterdam ( 2 winkels ) 
​Run2Day zoekt voor haar twee succesvolle hardloopspeciaalzaken in Amsterdam een Store Manager die zorgt voor de ultieme hardloopervaring. De winkels zijn gevestigd rond mooie (hardloop)locaties op de Eerste Oosterparkstraat alsmede Overtoom.  Hier vind je een recent volledig verbouwde flagship store die de sfeer ademt van het direct om de hoek gelegen Vondelpark. 

Wat ga je doen? 
Als Store Manager geef je leiding aan een team van verkopers en ben je verantwoordelijk voor de prestaties van beide winkels. Je zorgt ervoor dat de klant optimaal advies krijgt volgens de succesvolle Run2Day-methodes en realiseert de vooraf vastgestelde verkoopdoelen. Je stelt werkroosters samen en draagt zorgt voor de voorraad alsmede een juiste en tijdige kassa-administratie. Ook ben je contactpersoon voor lokale atletiekverenigingen en hardloopevenementen. Natuurlijk ben je zelf ook actief op de winkelvloer en ben je het voorbeeld voor je team.

Wie ben je ?
  • Je hebt een passie voor sport en hardlopen;
  • Je hebt ervaring in retail; sport is een pre;
  • Je bent ambitieus, investeert in jezelf en zoekt een baan voor langere tijd;
  • Je bent ondernemend, denkt in oplossingen en handelt hier ook naar.
Run2Day biedt een uitdagende, sportieve werkomgeving met voldoende mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk ontvang je een marktconform beloningspakket en de mogelijkheid tot aantrekkelijke kortingen op aankopen uit het ruime assortiment.

Ben je enthousiast en loop je graag hard met Run2Day? Mail dan je motivatie met cv en foto naar hrm@run2day.nl . Wil je meer informatie over de functie?   Bel-mail met Ewout Braggaar. Hij is te bereiken op 06-14413034 of ewoutbraggaar@run2day.nl
 
  • (Parttime) verkoopadviseur Run2Day Almere, Amersfoort, Amsterdam en Utrecht 
​Run2Day is altijd op zoek naar enthousiaste running specialisten die in de winkels onze passie voor hardlopen delen. 

Ben jij de flexibele verkoopadviseur ( m/v ) die wij zoeken? 
Als verkoopadviseur is geen dag hetzelfde. Je hebt te maken met verschillende mensen omdat iedere klant anders is. Als verkoopadviseur inventariseer jij de behoefte en biedt je een passend advies aan.  Je zorgt er samen met het team voor dat elke klant tevreden de winkel verlaat met de juiste gear. Je bent flexibel inzetbaar want Run2Day biedt haar service ook op koopavonden en in het weekend.

Wat ga je doen? 
Als verkoopadviseur draag je de visie uit van Run2Day en adviseer je klanten over hardlopen en het complete assortiment van hardloopartikelen. Om een goed advies te kunnen geven, vinden wij het belangrijk dat je productkennis omtrent het assortiment up2date gehouden wordt. Bij verkopen zorg je ervoor dat de producten op een juiste manier worden afgehandeld. Naast het adviseren en verkopen van hardloopartikelen ben je medeverantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel. 

Ben je enthousiast en loop je graag hard met Run2Day? Mail dan je motivatie met cv en foto naar hrm@run2day.nl . Wil je meer informatie over de functie?   Bel-mail de bedrijfsleider of ren naar de winkel!

Almere: karinbijleveld@run2day.nl of 036-8482401
Amersfoort: robvankampen@run2day.nl of 033-4654625
Amsterdam: robvankampen@run2day.nl of 020-6167272
Utrecht: maartenwijnands@run2day.nl of 030-2368686
 
  • Open sollicitaties
Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste collega's. Misschien hebben we je niet direct nodig, maar dan houden we je cv graag achter de hand. Loop je graag hard, ben je klantgericht en flexibel? Graag ontvangen we je open sollicitatie met cv en vermelding van de functiewensen, motivatie en recente foto. Je kunt dit sturen naar hrm@run2day.nl 

 Vacature Run2Day

Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram