Vacatures en stage

Run2Day vacature
Run2Day gelooft in advies. In inspiratie. In motivatie. In specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1996 doen we daarom één ding: hardloopwinkels neerzetten waar we trots op zijn. Dit doen wij met een enorm gedreven team van hardloopspecialisten.

De winkels zijn het hart van Run2Day: je kunt er als klant terecht voor specialistisch advies over onze producten, direct het product in handen krijgen en testen en de winkel is het adres om bij vragen over hardlopen of defecten na een aankoop (zowel online als offline) terecht te kunnen.  Wil je ons enthousiaste team komen versterken? Wellicht is één van onderstaande vacatures voor jou.
 
Wij zijn per direct op zoek naar een parttime verkoper voor onze winkels in Amsterdam. Ben jij op doordeweekse dagen of juist in het weekend beschikbaar? En is hardlopen jouw passie? Dan is deze job misschien wel iets voor jou! Klik snel hier voor meer informatie of ren snel naar één van de 2 filialen.
 
Wij zijn per direct op zoek naar een Parttime-verkoper M/V voor circa 8 tot 12 uur in de week. Tijdens de vakanties kunnen dit waarschijnlijk nog iets meer uur worden. Ben jij op doordeweekse dagen of juist in het weekend beschikbaar? En is hardlopen jouw passie? Dan is deze job misschien wel iets voor jou! Stuur dan snel je motivatie met cv en recente foto naar:amersfoort@run2day.nl
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rob van Kampen. Hij is te bereiken op 033-4654625.
  Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste collega's. Misschien hebben we je niet direct nodig, maar dan houden we je cv graag achter de hand. Loop je graag hard, ben je klantgericht en flexibel? Graag ontvangen we je open sollicitatie met cv en vermelding van de functie, motivatie en recente foto. Je kunt dit sturen naar: marcodammers@run2day.nl 

 Vacature Run2Day

Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram