Vacatures en stage

Run2Day vacature
Run2Day is dè running specialist van Nederland. En met jou aan boord willen we dat blijven! Bij Run2Day inspireren, motiveren en adviseren we hardlopend Nederland om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Wij onderscheiden ons met onze productkennis, hardloopanalyses en klantgerichtheid. Elke klant geven wij een op maat gemaakt advies. Heb jij een passie voor hardlopen, ben je service gericht, energiek, nieuwsgierig naar de nieuwste trends en producten en wil je deel uitmaken van een sportief en dynamisch team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wellicht is één van de onderstaande vacatures iets voor jou.

Op dit moment zijn we op zoek naar:
 • Junior Marketing- en Communicatie Coördinator
Als Junior Marketing Communicatie Coördinator ben je verantwoordelijk voor het on- en offline onderhouden en uitbouwen van de franchiseformule Run2Day. Je zorgt ervoor dat het merk Run2Day on- en offline zo goed mogelijk onder de aandacht gebracht wordt. Daarnaast ben je samen met het Run2Day team verantwoordelijk om het productassortiment binnen de geformuleerde doelgroepen onder de aandacht te brengen. Je maakt samen met de Sales- en Marketingmanager het jaarplan, stelt doelen en bedenkt de campagnes rondom deze marketingactiviteiten.

Wat ga je doen?
Je bent iemand die de ontwikkelingen binnen on- en offline marketing op de voet volgt en deze weet door te vertalen naar het merk Run2Day. Je bent marketing verantwoordelijk voor een aantal sportcategorieën, coördineert de campagnes met onze merken/leveranciers en levert service aan de Run2Day Franchise-ondernemers. Overall lever je een bijdrage aan de positionering van Run2Day. Je bent dan ook volledig betrokken bij het uitvoeren van alle geplande activiteiten en verricht kwalitatieve en kwantitatieve analyses van deze marketingactiviteiten.

Je werkt samen met een team van on- en offline marketeers en rapporteert aan onze Sales- en Marketingmanager. De werksfeer is open, direct en ongedwongen. Wil je graag ons team komen versterken en voldoe je aan de criteria, dan zijn wij op zoek naar jou!

Taken
 • Je werkt mee aan marketingcampagnes en vertaalt die naar on- en offline content.
 • Je bent onderdeel van het contentteam, dat zorg draagt voor de on- en offline presentatie van producten en categorieën in juiste doelgroepen.
 • Je beheert de Run2Day Nederland social media content platformen en zorgt dat daar consistent de juiste content op wordt gepost.
 • Je beheert samen met het content-team de live-chat op de Run2Day website.
 • Je wordt specialist op gebied van hardloopproducten en denkt mee over nieuwe vormen om dit uit te dragen.
 • Je beheert de marketing automation tools voor database marketing.
Wat vragen wij van je?
 • Passie voor hardlopen en retail.
 • Afgeronde HBO opleiding.
 • Werkervaring: minimaal 1 - 2 jaar.
 • Social media ervaring met platformen, YouTube, Facebook, Instagram en Twitter.
 • Ervaring met Photoshop is een goede bijkomstigheid.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in spraak en schrijven.
 • Secure en gestructureerde manier van werken.
Wij bieden
 • Een erg leuke baan in de hardloopwereld.
 • Aantrekkelijke personeelskorting op onze collectie.
 • Een marktconform salaris.
 • Leuke open werksfeer, direct en ongedwongen met gepassioneerde collega’s.
 • Unieke werkomgeving op het Run2Day hoofdkantoor gevestigd in het Sportbusiness Center te Leusden.
 • Volop doorgroeimogelijkheden.
Hebben wij je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Stuur dan jouw motivatiebrief, cv en eventuele portfolio naar hrm@run2day.nl t.a.v. Jordy Hindriks. Zit je vervolgens bij onze eerste selectie, dan drinken wij graag een kop koffie of thee met je om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
 
 • Assistent bedrijfsleider Amsterdam Overtoom

Voor onze Run2Day flagship store op de Overtoom in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste en energieke assistent bedrijfsleider. Als assistent bedrijfsleider vertaal je in samenwerking met de bedrijfsleider de organisatiedoelstellingen van Run2Day Nederland naar de winkelvloer. Hiermee zorg je voor de typische Run2Day sfeer in de winkels en ben je mede verantwoordelijk voor het goed functioneren van de winkel en het behalen van de doelstellingen.

Wat verwachten we van je? 
- Adviseren over en verkopen van het assortiment om een optimale klanttevredenheid en verkoopresultaat te realiseren

- Medeverantwoordelijk voor de uitstraling en inrichting van de winkel conform de richtlijnen van de formule Run2Day.

- Coachen en begeleiden van verkoopmedewerkers

- Onderhouden van productkennis omtrent het assortiment alsmede zorgen dat deze ook aanwezig is bij de verkoopmedewerkers

- Zorgdragen voor correcte administratieve afhandeling van verkopen, cadeau- en tegoedbonnen alsmede klachten, verzendingen en retourneren

- Verantwoordelijk voor de dagelijkse kasafsluiting, het voorkomen en opsporen van kasverschillen, opstellen van het kasboek alsmede het periodiek storten van overtollig contant geld.

- Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en communicatie met inkoop & logistiek.

- Initiëren en uitvoeren lokale sales- en marketingactiviteiten zowel instore, print, sociale media, trainingen en evenementen

- Vervangen van de bedrijfsleider bij diens afwezigheid

Wil je meer informatie over de functie? Lees dan hier verder of stuur een e-mail naar hrm@run2day.nl. 
 
 • (Parttime) verkoopmedewerkers voor onze Run2Day winkels in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Hilversum, Rotterdam en Utrecht 
   
Ben jij de verkoopmedewerker die wij zoeken? 
Onze medewerkers en winkels zijn het hart van Run2Day. Onze klanten komen bij ons binnen met allerhande vragen over hardlopen. Over onze collecties, trainingsschema’s, blessures, sportvoeding, trainen op hartslag, etc. Aan ons de taak om elke klant zo goed mogelijk te helpen met een passend advies. Samen met jou weten we die zeker te vinden!

Wat ga je doen? 
Als verkoopmedewerker heb je een cruciale rol in onze organisatie. Je bent namelijk onze ambassadeur in de winkel. Je draagt onze visie uit, zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en adviseert overtuigend over onze collecties om elke klant een passend advies te geven. Een specialist word je natuurlijk niet zomaar. Daarom helpen wij je met verkoop- en producttrainingen om de klanten zo goed mogelijk te adviseren. Verder vragen we flexibiliteit omdat we onze service ook op koopavonden, in weekenden en op evenementen aanbieden. Natuurlijk stimuleren we je om regelmatig te gaan hardlopen! Door een aantrekkelijke personeelskorting en het aanbieden van startbewijzen voor de evenementen waar we partner van zijn.

Ben je enthousiast en loop je graag hard met Run2Day? Ga dan naar een van onze winkels of mail je motivatie met cv en foto naar hrm@run2day.nl.

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan naar de Run2Day winkel bij jou in de buurt of stuur een e-mail naar hrm@run2day.nl
 
 • Open sollicitaties
Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste collega's. Loop je graag hard, ben je klantgericht, energiek en flexibel? Graag ontvangen we je open sollicitatie met cv en vermelding van de functiewensen, motivatie en recente foto. Je kunt dit sturen naar hrm@run2day.nl
 

 Vacature Run2Day

Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram