Odlo

Hardloopkleding waarbij uitstraling en kwaliteit een vooraanstaande plaats in nemen vind je bij het van oorsprong Noorse merk ODLO. Als buitensportfanaat weet jij precies waaraan kleding moet voldoen en wat dat betreft stelt dit merk je niet teleur. Sporters van alle niveaus kunnen bij Run2Day de goed gesorteerde collectie bekijken. Het is niet verwonderlijk dat de kwaliteit en de vormgeving zo goed zijn. Het merk werd al in 1946 opgericht door Odd Roar senior, een ervaren liefhebber van het outdoorsporten. Er is in de afgelopen 68 jaar veel ervaring opgedaan met het ontwerpen en maken van eersteklas sportkleding voor het succesvol sporten in de frisse buitenlucht. ODLO is uitgegroeid tot een begrip, en de kleding wordt gebruikt door fanatieke professionals en amateursporters uit de hele wereld. Ook jij zult in de collectie van ODLO je slag kunnen slaan en daarmee een grote stap vooruit zetten op het gebied van efficiënte comfortabele en duurzame spotkleding! Of je nu graag op muziek, met een vriend of alleen loop - hardlopen is nog steeds één van de beoefende conditiesporten. Odlo richt zich meer dan ooit tevoren op de productie van het perfecte kledingstuk voor hardlopers van alle niveau's. 
 

 
Functionele kleding is van essentieel belang voor hardlopers die verschillende afstanden op verschillende ondergronden afleggen. In de zomer van 2017 komt Odlo met een absolute innovatie op de markt: Ceramicool. Met Ceramicool zorgt Odlo ervoor dat het lichaam ook bij hoge temperaturen topprestates kan leveren. Ceremicool is uniek omdat het gebaseerd is op een actieve afkoelende technologie. Bij een belastingtest op een paspop, uitgevoerd door het EMPA, kon een afkoeling van de huid met ongeveer 1 bewezen worden. Het afkoelende effect wordt op drie niveau's gerealiseerd.
Het Ceramicool-garen is superlicht en bovendien bevat het een speciale vezel die piepkleine luchtkanalen vormt en zo de afvoer van overtollige lichaamswarmte bevordert. In het garen zijn ook keramische deeltjes verwerkt. Deze deeltjes hebben een bijzonder hoog warmtegeleidend vermogen en bieden extra ondersteuning voor het afvoeren van overtollige warmte. De technologie combineert die drie aspecten en zorgt voor een perfecte lichaamstemperatuur, zelfs op de warmste dagen.
U bent bij: Home/Onze merken/Odlo
Sorteer op: