Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

ASICS Feel the difference tour bij Run2Day

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 80% van alle hardlopers, mogelijk op verkeerde schoenen loopt. 62% hiervan heeft nooit advies gekregen. Dit kan leiden tot blessures en/of minder plezier tijdens het hardlopen. En bij serieuze lopers kan de prestatie minder zijn als er op verkeerde schoenen gelopen wordt.

Op basis van een videoanalyse onder leiding van de ASICS en Run2Day Expert wordt bepaald of je een hardloopschoen uit de categorie neutral, support of control nodig hebt. Er worden opnames gemaakt van voeten en loopstijl, die vervolgens vertraagd worden teruggekeken. Aan de hand van deze beelden worden de mate van stabiliteit en demping van de schoen bepaald.

Meld je aan

Meld je aan voor een loopanalyse. Mocht je na de loopanalyse een paar ASICS schoenen aanschaffen dan krijg je een te gekke goodiebag cadeau. Klik hieronder op de locatie waar jij je wilt inschrijven voor de loopanalyse.

Amersfoort, 13 september

Utrecht, 17 september

Amsterdam Overtoom, 19 september

Amsterdam Overtoom, 20 september
Dam tot Damloop Home Edition bij Run2Day

Wie zijn wij?

Wij zijn Run2Day en we zijn ervan overtuigd dat iedereen kan hardlopen én dat jij meer kunt dan je denkt. Ons team van experts doet er alles aan om je te helpen jouw doelen te realiseren. Alles? Nou ja bijna alles dan. Die heerlijke training, geweldige race of die fantastische pr moet je natuurlijk wel zelf lopen!.