Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

HOKA
HOKA

TIME TO FLY


HOKA ONE ONE is het snelst groeiende hardloopschoenen merk ter wereld. Waarom? Omdat HOKA schoenen jouw voeten natuurlijk laten bewegen met maximaal comfort. Ze zijn verrassend licht, wat het gevoel geeft dat je iets boven de grond rent. Probeer een paar om te zien wat we bedoelen. Why run when you can fly?

This is default alt image
This is default alt image

HOKA ONE ONE & RUN2DAY ZIJN ER VOOR JOU


Wil je beginnen met hardlopen, of loop je al een tijdje en wil je graag verder of sneller lopen? Dan is het belangrijk dat je slim en verantwoord opbouwt. Zo voorkom je de kans op overbelasting en blijf je genieten van je runs. Onze schema's helpen je op weg. Dit zijn allemaal schema’s met een verantwoorde opbouw.

This is default alt image
This is default alt image
This is default alt image
This is default alt image

HOKA PRODUCTEN


HOKA is ontstaan uit het zoeken naar een oplossing voor een eenvoudig probleem. Met deze pioniersgeest blijft HOKA oplossingen ontwikkelen voor atleten die op zoek zijn naar de ultieme loopervaring. Elk van de HOKA categorieën vertegenwoordigt buitengewone loop eigenschappen die alleen tijdens het dragen voelbaar zijn.

HOKA bij Run2Day

SHOP ONZE HOKA ROAD COLLECTIE

-
-
HOKA trail schoenen bij Run2Day

SHOP ONZE HOKA TRAIL COLLECTIE

-
-

DE HOKA 'DIFFERENCE'


Cushioned Midsole

(Marshmallow-soft with speed)

Meta Rocker

(The wheels to push you forward)

Active footframe

(The bucket seat)

J-Frame

(Stability with freedom)

HOKA bij Run2Day

TIME TO FLY


Sinds het begin in de Alpen weten ze bij HOKA ONE ONE dat de weg voorwaarts wordt bepaald door een paar onverschrokken individuen met gedurfde ideeën om een betere loopervaring te creëren. HOKA ONE ONE stelde een onmogelijke schoen voor die het ondenkbare bewerkstelligde - het gevoel van vliegen. #TIMETOFLY