Wie zijn wij

Run2Day is een van de snelst groeiende hardloopspeciaalzaken van Nederland. In onze winkels vind je niet alleen de nieuwste schoenen, kleding en accessoires, maar krijg je ook uitstekend advies over alles wat met hardlopen te maken heeft. Zo maakt Run2Day hardlopen nóg leuker!
 
Winkels met een loophart
Bij Run2Day zijn we allemaal gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen hoort. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten. Want alleen dan kun je het beste uit jezelf halen. En alleen dan kunnen we jou zo goed mogelijk helpen. In ons assortiment vind je alleen producten van topkwaliteit. We hebben een breed aanbod van trainingsschoenen, wedstrijdschoenen en spikes. En natuurlijk de nieuwste hardloopkleding; functioneel, trendy, eigentijds en van alle succesvolle sportmerken. 
 
We helpen je goed op weg
Het maakt ons niets uit of je een beginner of een ervaren marathonloper bent. Wij staan altijd voor je klaar. Als beginner helpen we je graag bij je eerste kilometers met bijv. een hardloopschema. Ook geven we je er, als je dat wilt, gratis een paar goede tips bij. Wil je letterlijk op weg worden geholpen? Dan kun je meedoen met iRun, onze clinic voor beginners die we op zo'n veel locaties in Nederland aanbieden.
 
Je voeten in goede handen
Bij Run2Day werken we met een professionele loopband of loopbaan in combinatie met een uitgebreide video-analyse om te kijken welke schoen het beste bij jou past. En omdat je de meeste tijd op je hardloopschoenen buiten doorbrengt, mag je de schoenen ook uitgebreid testen op straat. Dan voel je pas echt of een schoen lekker loopt.

Bijna iedere hardloper krijgt als hij niet uitkijkt vroeg of laat een blessure. Als hardloopspeciaalzaak geven wij daarom ook blessure-advies. Elke winkel heeft een gratis Run2Day blessurespreekuur. Hier word je onder handen genomen door een ervaren fysiotherapeut of podotherapeut die zelf ook hardloopt. Dat kan uiteraard in overleg met je eigen fysiotherapeut. Ook is het mogelijk om een schoen aan te passen door middel van bijvoorbeeld een inlegzooltje.
 
Lopen is leuk
Hardlopen is goed voor je lijf, je hart en je hoofd. Hardlopen geeft energie. Hardlopen is gewoon leuk! En dat willen we graag zo houden. Run2Day biedt op een originele manier een persoonlijke en uitstekende service. Niet voor niets heeft Run2Day al eens “De Warme Douche” van het programma Radar gekregen! Kwaliteit, goed advies, service, laagdrempeligheid en een persoonlijke band met onze klanten zijn onze onderscheidende succesfactoren.

Run2Day op Facebook

Run2Day op Instagram