Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

Door Runners voor runners

Wij zijn Run2Day en we zijn er van overtuigd dat iedereen kan hardlopen én dat jij meer kunt dan je denkt.
Ons team van experts doet er alles aan om je te helpen jouw doelen te realiseren. Alles? Nou ja bijna alles dan. Die heerlijke training, geweldige race of die fantastische pr moet je natuurlijk wel zelf lopen!

Wat doen we zoal voor jou dan?


Jouw online bestelling bezorgen we bizar snel thuis, zo snel als Dafne Schippers sprinten kan. Onze webmanager Bibi pakt jouw order dezelfde dag nog hoogstpersoonlijk voor je in.

Heb je super specialistisch advies nodig over die ene hartslagmeter met GPS? Ons winkelpersoneel vertelt je er graag alles over in hun winkel onder het genot van een goede koffie. In alle Run2Day winkels is bijzonder veel kennis in huis over de meest uiteenlopende hardlooponderwerpen.

Of misschien wil je gewoon de beleving opsnuiven van een groot aanstaand hardloopevenement. In iedere Run2Day winkel is wel een teamlid bereid om je over zijn of haar favoriete loop te vertellen of tips te geven in aanloop naar jouw aankomende race. Overigens kun je in bijna alle winkels meetrainen naar de finish van lokale evenementen.

Heb je een vraag, een klacht of wil je gewoon even een half uur lang praten over trainingsschema’s met een expert? Onze klantenservice zit voor je klaar. En na afloop sturen we je nog een mailtje met tips & trics. Waarom? Omdat wij jou willen inspireren en faciliteren met alles wat je nodig hebt om jouw doelstellingen te bereiken. Omdat wij er van overtuigd zijn dat iedereen kan hardlopen én dat jij meer kunt dan je denkt. Daarom.

Samen met honderden Run2Day’ers werken wij elke dag keihard om dat waar te maken. Onze missie komt uit ons hart en stroomt door onze aderen. Wij zijn runners die er voor runners zijn.

Hardlopen is gezond, sociaal, verfrissend, leuk, gezellig, afzien, opladend, uitputtend, klote, fantastisch, motiverend, cool, uitdagend. Maar bovenal is hardlopen een prestatie. En die prestatie is onze obsessie, onze drive. De kern van onze sport. We trainen harder, slimmer en effectiever om uiteindelijk beter te presteren. We gaan langer, sneller en verder zonder een kortere weg te nemen. Onze wegen zijn eindeloos. Net als onze drang om te presteren. En deze drang, deze obsessie om te presteren is onze toezegging aan het hardlopen. Onze verbintenis. Een eindeloze verbintenis om te presteren.