Chat with us, powered by LiveChat


Wanneer is een run goed? Dat is een gevoel. Schoenen aan je voeten. De open weg voor je. Aan jezelf bewijzen dat je sneller en verder kan lopen dan de dag ervoor. Wetend dat je het morgen wéér gaat doen. Omdat iedere goede run tot een volgende leidt. En het is het gevoel dat daar op volgt. Iedere keer dat je loopt, beseffen dat je bestaat uit zoveel goedheid. Dat is de magie van running.

SAUCONY & RUN2DAY ZIJN ER VOOR JOU


Wil je beginnen met hardlopen, of loop je al een tijdje en wil je graag verder of sneller lopen? Dan is het belangrijk dat je slim en verantwoord opbouwt. Zo voorkom je de kans op overbelasting en blijf je genieten van je runs. Onze schema's helpen je op weg. Dit zijn allemaal schema’s met een verantwoorde opbouw.

SAUCONY. RUN FOR GOOD.


Bij Saucony lopen ze voor goed. Al meer dan een eeuw, lopen ze voor goede prestaties, goede gezondheid en goede communities. Voor meer feel-good runs met de goede mensen in hun levens. Run for Good is het filter waardoor ze de beslissing laten leiden. Het is de poolster die ze vertelt hoe en waar ze naartoe moeten lopen.