Chat with us, powered by LiveChat

ENGINEERS OF ACTIVE LAYERS SINCE 1946


Odlo is ontstaan in 1946 en is inmiddels al meer dan 70 jaar lang de expert in functioneel sportondergoed. Als uitvinders van technisch sportondergoed en het drie-lagensysteem, is Odlo inmiddels marktleider in Europa op het gebied van baselayers. Met deze jarenlange expertise is Odlo er voor iedereen die graag beweegt, op ieder niveau en onder wat voor weersomstandigheden dan ook!

MICROCLIMATE MANAGEMENT IS THE KEY


Wat je kiest om te dragen, van je sportondergoed tot de buitenste laag, is direct van invloed op je prestaties en welzijn tijdens je volgende sportavontuur op koudere dagen. De Advanced Microclimate Management-aanpak van Odlo, met zijn mix van functionele en natuurlijke materialen en innovatieve ontwerpen, is de ultieme oplossing voor fysiek comfort en verbeterde prestaties voor alle soorten activiteiten en omstandigheden. Met Odlo ben je altijd #onestepahead!

Odlo dames bij Run2Day
Odlo heren bij Run2Day

ZEROWEIGHT REFLECTIVE


Wees krachtig. Wees zichtbaar. Wees actief.

Je houdt ervan om hard te lopen, zelfs in het donkere seizoen, wanneer de dagen korter worden en het niet gemakkelijk is om een route te vinden met voldoende verlichting. Voor je veiligheid is het vooral belangrijk in de herfst en winter om goed zichtbaar te zijn in je hardloopoutfit, zeker wanneer je op de weg rent. Daarom hebben de ontwikkelaars van ODLO reflecterende elementen op de hardloopkleding geplaatst.

De reflecterende details zorgen voor 360 ° zichtbaarheid in het donker wanneer lichtbronnen zoals auto- en fietskoplampen en straatlantaarns op de jassen en broeken schijnen. De reflector elementen zijn symmetrisch geplaatst zodat wanneer er licht op de jas of broek valt, het direct duidelijk is dat je een hardloper bent. Deze reflector elementen zijn te vinden in alle hardloopstijlen van ODLO.

Odlo