Chat with us, powered by LiveChat
hero_banner_brandpage_odlo.jpg
This is default alt image

ENGINEERS OF ACTIVE LAYERS SINCE 1946


Odlo is ontstaan in 1946 en is inmiddels al meer dan 70 jaar lang de expert in functioneel sportondergoed. Als uitvinders van technisch sportondergoed en het drie-lagensysteem, is Odlo inmiddels marktleider in Europa op het gebied van baselayers. Met deze jarenlange expertise is Odlo er voor iedereen die graag beweegt, op ieder niveau en onder wat voor weersomstandigheden dan ook!

This is default alt image
This is default alt image

MICROCLIMATE MANAGEMENT IS THE KEY


Wat je kiest om te dragen, van je sportondergoed tot de buitenste laag, is direct van invloed op je prestaties en welzijn tijdens je volgende sportavontuur op koudere dagen. De Advanced Microclimate Management-aanpak van Odlo, met zijn mix van functionele en natuurlijke materialen en innovatieve ontwerpen, is de ultieme oplossing voor fysiek comfort en verbeterde prestaties voor alle soorten activiteiten en omstandigheden. Met Odlo ben je altijd #onestepahead!

banner_odlo_dames_3.jpg

Shop onze Odlo dames collectie

Odlo heren bij Run2Day

Shop onze Odlo heren collectie

COOL KIT VOOR WARM WEER


Blijf koel. Ren lang.

Chill-tec koelt actief om je langer comfortabel te houden. Een zorgvuldig vervaardigde stof, ontworpen voor een hoog zweetgehalte, als de eindstreep steeds een stukje verder in het verschiet ligt. Dankzij het ademende vermogen blijf je droog tijdens het hardlopen. Daarnaast is het zorgvuldig vervaardigde weefsel zeer licht.

Odlo