Chat with us, powered by LiveChat

Je eigen Run2Day winkel

Run2Day heeft zestien winkels en we groeien nog steeds. Spreekt de Run2Day formule je aan en lijkt het je wat om een eigen winkel te runnen? Dan ben je vast benieuwd naar onze aanpak.

Dit hebben we jou te bieden


Run2Day heeft een bewezen succesvol winkelconcept, een goede naamsbekendheid en sterke merkbeleving. Als franchisenemer profiteer jij daar natuurlijk van. Een belangrijk voordeel van het Run2Day franchiseconcept is de professionele ondersteuning. Jouw focus ligt op de verkoop, jouw klanten en lokale marketing. De rest is voor jou bijzaak en wordt gefaciliteerd door Run2Day.Hoe gaan we aan de slag?


Per winkel zetten we samen met jou een goed fundament neer. Onze franchisenemers geloven in ons winkelconcept en wij geloven in goede hardlopende ondernemers die laten zien dat ze er helemaal voor willen gaan! Bij Run2Day opereer jij binnen de kaders en regels van de organisatie, maar het blijft jouw onderneming. De organisatie is betrokken, transparant, schakelt snel en stimuleert lokaal ondernemerschap. Wij bieden je de veilige basis van een bewezen en gedegen franchiseconcept, maar geven je de ruimte om met eigen initiatieven aan de slag te gaan!Join our winning team!


Wil jij als hardlopende ondernemer profiteren van de voordelen van het Run2Day franchiseconcept? Stuur ons een e-mail en vertel wie je bent en waar je een winkel wilt openen. Vervolgens nemen we contact met je op en nodigen we je uit voor een informele kennismaking. We vertellen je alle ins en outs van onze franchiseformule en je kunt ons bombarderen met al je vragen. Hebben we allebei een goed gevoel na dit gesprek? Dan kan het erg snel gaan.

Je kunt je e-mail sturen naar Ewout Braggaar, eigenaar van Run2Day: ewoutbraggaar@run2day.nl