Chat with us, powered by LiveChat

Voor hardlopers die snel zijn, snel willen zijn of er snel uit willen zien.

Hardloopschoenen met een carbon plaat mogen haast niet meer ontbreken in je schoenenkast. Want zeg nou zelf, hardloopschoenen ogen, voelen en zijn sneller dan ooit.
Wedstrijdschoenen

Record brekende wedstrijdschoenen voor korte en lange afstanden met een carbon plaat en baanbrekende nieuwe tussenzoolmaterialen die je het gevoel geven of je gelanceerd wordt. Stap na stap. Kilometer na kilometer. Ga voor snelheid.

De ultieme wedstrijdschoenen

Gemaakt om PR’s te verpulveren. De snelste hardloopschoenen van dit moment. Een carbon plaat in combinatie met tussenzoolmateriaal met ultieme energieteruggave. Kortom, hardloopschoenen voor ongekende snelheden.

Welke hardloopschoenen moet ik kopen? Het lijkt zo simpel, toch zit de werkelijkheid iets ingewikkelder in elkaar. Kom langs de winkel voor advies.

Snelle trainingsschoenen

Onze snelste trainingsschoenen, perfect voor snelle (interval)trainingen.

Snelheid voor elke dag

Voor lopers die elke dag een snel gevoel willen hebben. Geniet van snelheid met hardloopschoenen met een hoge responsiviteit waardoor elke run genieten is.
Als je een paar nieuwere schoenen bewaart voor de momenten waarop het écht moet, kun je net dat stapje harder op de dag waarop je dat het meeste nodig hebt.