Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

Ontdek de prestaties die in jou schuilen

This is default alt image

BEAT YESTERDAY


Bij Garmin leven ze volgens één motto: Beat Yesterday. Daarom maken ze producten die elke sporter kan helpen zich te verbeteren. De producten geven meetbaar bewijsmateriaal van hoe hard je traint en bewijst je dagelijkse verbeteringen.


De horloges bieden geavanceerde functies zoals GPS-tracking, hartslagmeting, trainingsplannen en prestatie-analyse om sporters te helpen hun doelen te bereiken. Of je nu een beginnende hardloper bent die net begint of een ervaren atleet die zijn grenzen wil verleggen, Garmin heeft het juiste horloge voor jou.

Garmin

DE VERSCHILLENDE GARMIN MODELLEN


This is default alt image
This is default alt image
This is default alt image
This is default alt image
This is default alt image
This is default alt image

WELK HORLOGE IS GESCHIKT VOOR MIJ?


Ben je een fanatieke hardloper of ben je net begonnen met hardlopen en zoek je een hardloophorloge die bij je past? Eerlijk is eerlijk er zijn een hoop opties waaruit je kunt kiezen om je doelen te bereiken. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het een zoektocht is om uit te vinden welk Garmin hardloophorloge geschikt is voor je. Ben je een beginnende hardloper of al een ervaren marathon hardloper? Voor ieder hardloopniveau is er een Garmin hardloophorloge die je bij iedere stap, kilometer of hardloopwedstrijd kan begeleiden.

 

Voor een uitgebreid advies en het testen van de verschillende modellen adviseren we je om eens langs een van onze winkels te gaan. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag bij de keuze van jouw Garmin horloge.