Chat with us, powered by LiveChat

Statische analyse

De Run2Day schoenadvies-methode bestaat uit een aantal elementen, namelijk: de schoenen APK check, statische analyse, dynamische analyse, bepalen van demping en een gratis looptechniek training met Move Better Run Better. Met het doorlopen van deze stappen krijg je als hardloper een nog beter en completer advies.

Wat doen de FootBalance zolen?


De FootBalance zolen ondersteunen de voeten dynamisch en laten het lichaam het werk doen, juist daarom past deze methode perfect bij de Run2Day filosofie. Dynamische ondersteuning houdt in dat de zolen de natuurlijke voetfunctie activeren, zonder de natuurlijke beweging van de voet te beperken. De zolen helpen op die manier de gewrichten in benen en rug in de juiste positie te brengen. Je voeten zijn de schokdempers van je lichaam: zodra deze in de juiste positie staan, komt de hele uitlijning van je lichaam, je zogenaamde kinetische keten, beter tot zijn recht. Een betere positie zorgt er voor dat je makkelijker loopt, minder kans op blessures hebt en dat bestaande ongemakken beter te behandelen zijn.

Run2Day statische loopanalyse
Run2Day statische loopanalyse

Wetenschappelijk bewijs


De FootBalance methode is vooral bij lopers met veel beweging in de enkel (overpronatie) wetenschappelijk met veel succes bewezen. Hierbij hebben de zolen een uitstekende corrigerende werking. Maar ook neutrale lopers en supineerders kunnen profiteren van het comfort van een op maat gemaakte hardloopschoen.

Ervaar de statische analyse


Wil jij ervaren wat een FootBalance inlegzool voor jouw hardloopcomfort kan betekenen? Kom naar één van de Run2Day winkels en onderga samen met onze experts een statische analyse. De statische analyse zorgt ervoor dat jij zo prettig én blessurevrij mogelijk kunt gaan hardlopen.

Run2Day statische loopanalyse
Run2Day statische loopanalyse

Voordelen FootBalance zolen


Gezondheid
- zolen met een op maat gemaakte pasvorm
- natuurlijke ondersteuning van de voet en uitlijning van het lichaam
- schokdemping verlaagt de kans op sport en stress gerelateerde blessures

Betere prestaties
- vermindert vermoeidheid van de voeten
- dynamische energie teruggave

De nieuwste hardloopschoenen