Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

Win met ASICS een reis naar het WK Atletiek in Eugene, Oregon, USA

Win een reis voor twee naar het WK Atletiek in Eugene, USA in juli 2022. De prijs bevat: twee retourvluchten naar Eugene, 4 nachten hotelverblijf, tickets naar het WK Atletiek en zakgeld. De reis vindt plaats op 15 juli en 19 juli 2022.
Win een reis naar het WK atletiek

Het WK atletiek komt voor het eerst naar de Verenigde Staten en jij kunt daarbij zijn.

Het WK Atletiek 2022 wordt een niet te missen internationale ervaring en zal voor de allereerste keer plaatsvinden in de Verenigde Staten. De beste atleten ter wereld zullen samenkomen om diversiteit, menselijk potentieel en atletische prestaties te vieren. Het spektakel vindt dit jaar plaats in het hart en de thuisbasis van de atletieksport in de VS: in Oregon, in Eugene, in Hayward Field aan de Universiteit van Oregon.

Dat het een spektakel zal worden moge duidelijk zijn. Team USA, door velen gezien als het beste team ter wereld, zal alles op het spel zetten op hun eigen terrein. Het gerenoveerde Hayward Field wordt het epicentrum van de internationale atletiek gemeenschap. Het wordt episch, het wordt glorieus en ASICS biedt jou de kans dit allemaal mee te maken. Je zult de baan kunnen ruiken.


Hoe doe ik mee en maak ik kans de reis naar het WK atletiek te winnen?

- Koop een paar ASICS GEL-Nimbus Lite 3 hardloopschoenen.

- Deel je persoonlijke review van de ASICS GEL-Nimbus Lite 3 hardloopschoenen op Instagram* (via een video of post) vóór 17 april 2022. Zorg ervoor dat je de volgende hashtag gebruikt: #mytriptoeugene en tag ook @asicsrunning en @run2daynederland

- De ASICS selecteert vervolgens de beste review. Wees creatief, informatief, eerlijk en leef je vooral uit!

- De gelukkige winnaar gaat naar het WK Atletiek in Eugene, USA met een persoon naar zijn/haar keuze!

*Zorg dat je Instagram account openbaar is.

De winnaar zal voor 31 mei bekend worden gemaakt op Instagram.

Door deelname aan de ASICS winactie, ga je akkoord met alle voorwaarden. Deze zijn hier te lezen.

Shop de ASICS GEL-Nimbus Lite 3

En win een reis voor twee naar het WK Atletiek in Eugene, Oregon, USA in juli 2022
This is default alt image
This is default alt image

Waarom is de ASICS Gel Nimbus Lite 3 een goede hardloopschoen?

De ASICS Gel Nimbus Lite 3 is een lichtgewicht dagelijkse trainer met een specifieke geometrie voor mannen en vrouwen. Het heeft een comfortabel bovenwerk van mesh, dat is gemaakt van gerecycled materiaal. Het gebruikte GEL materiaal onder de hiel en de voorvoet geeft de schoen optimale demping en comfort voor zowel rustige trainingsdagen als lange runs.
Dus zoek je een stabiele maar lichte en comfortabele lange-afstandsschoen met een duurzaam karakter, dan zit (loop) je met de ASICS GEL-Nimbus Lite 3 goed.

Win een reis naar het WK atletiek