We kennen ze allemaal wel; veeleisende hardlopers. Het soort hardloper dat bovenop de nieuwste gear en gadgets zit en deze als eerste binnen je hardloopgroepje heeft aangeschaft of de primeur heeft wanneer de release datum is. Kortom, lastige mensen om een cadeau voor te kopen. Lastig, maar zeker niet onmogelijk. Al helemaal niet met onze lijst van 10 perfecte cadeaus boven de 100 euro.

 

 

1. Nike Joyride Run Flyknit dames

€ 179,95

Nike staat erom bekend voorop te lopen in technologische ontwikkeling en de durf om te veranderen. Met de Vaporfly en Pegasus Turbo richt men zich op de pure hardcore atleet op zoek naar snelheid echter niet alles bij Nike is gericht op deze groep. Met de Joyride Run Flyknit richt Nike zich op een heel andere doelgroep. De “joy” in running stond centraal bij het maken van deze schoen, de schoen is gemaakt om maximaal comfort te bieden. Daarnaast is de schoen bedoeld als een recovery schoen na een zware run of wedstrijd.

Nike Joyride Run Flyknit

 

2. adidas Ultraboost 20 heren

€ 179,95

In korte tijd is de Ultraboost uitgegroeid tot een schoen die niet meer weg te denken is uit hardloopland. Deze high performance schoen is de meest responsieve schoen ooit gemaakt door adidas en heeft daarnaast elementen in de schoen verwerkt die de stabiliteit vergroten.

adidas Ultraboost 20

 

3. ASICS MetaRide heren

€ 249,95

De MetaRide is het paradepaardje uit de ASICS stal. Een schoen waar jaren aan voorbereiding aan vooraf gegaan is. Veel samples passeerden de revue voordat men echt tevreden was en de schoen er stond die men voor ogen had. Een schoen met een specifiek zooldesign wat hardlopers in staat stelt meer kilometers te maken met minder inspanning en hardlopers een unieke ervaring geeft. Dit door het optimaliseren van de 3 fases in de afwikkeling.

ASICS Metaride heren

 

4. HOKA Challenger ATR 5 dames

€ 129,95

De HOKA ONE ONE Challenger ATR 5 is een schoen in de “all-terrain” categorie. Een schoen waar je zowel op hard en zacht of oneffen terrein uit de voeten kan. In vergelijking met de vorige versie is de schoen iets meer flexibel en biedt versie 5 iets meer comfort.

HOKA Challenger ATR

 

5. Aftershokz Aeropex Cosmic Black

€ 152,95

De Aeropex Cosmic Black is een draadloze hoofdtelefoon van Aftershokz. Het open-ear geluid is verlengd met een nieuwe PremiumPitch 2.0+. De geleiding van muziek gaat via de jukbeenderen nu nog beter, doordat de transducers in een andere hoek zijn geplaatst. Daarnaast is de bas dynamischer, het volumer kan hoger en je zult minder last hebben van trillingen.

Aftershokz

 

6. Fusion S2 Run Jacket heren

€ 159,95

Het Fusion S2 Run Jacket voor heren is een specifiek hardloopjack voor de winter, wat je beschermt tegen kou, wind en regen, maar ook ideaal is om te gebruiken als trainingsjack voor als je naar een wedstrijd of training gaat. Met het super elastische 3-laagse materiaal biedt dit jack een zeer hoog ademend vermogen om het lichaam droog en warm te houden. Het hoog ademende vermogen van de jack zorgt er voor dat je droog en comfortabel kunt hardlopen. De reflecterende logo's zoergen voor extra zichtbaarheid.

Fusion jack heren

 

7. Odlo Zeroweight Jack dames

€ 119,95

Doe geen concessies op het gebied van comfort en bescherming met deze zeer lichtgewicht softshell met strategisch aangebrachte constructie. De winddichte Zeroweight Warm-jas biedt de rekbaarheid en het ademend vermogen van een softshell gecombineerd met de waterdichtheid van een hardshell. Hij zorgt voor een perfecte balans tussen bescherming tegen de elementen en ademend vermogen.

Odlo Zeroweight jack dames

 

8. Garmin Fenix 6S Sapphire

€ 799,95

Het kleinere fēnix® 6S multisportGPS-horloge combineert een strakke vormgeving met krachtigesportprestaties en kan elke uitdaging aan. De smartwatch is ontworpen met een betere, comfortabelere pasvorm om de pols, met gemakkelijk toegankelijke functies, zoals een verbeterde polshartslagmeting, ingebouwde activiteitenprofielen, VO2 max en meer. Je kunt de resultaten van jouw inspanningen bekijken aan de hand van gegevens over jouw prestaties en trainingsbelastingbalans (training load balance).

Garmin Fenix 6s

 

9. Polar VANTAGE M BLK M/L

€ 279,95

Verleg je grenzen met de Polar Vantage M, een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. Deze slanke en lichtgewicht trainingspartner levert alle gegevens die je nodig hebt om nóg beter te worden in al je favoriete sporten.

Polar VANTAGE M


10. Odlo Vest Millennium S-Thermic heren

€ 149,95

Houd de kou buiten en ga deze winter voor grotere en betere hardloopuitdagingen met ODLO's Millennium S-Thermic-bodywarmer voor heren. De bodywarmer is uitgerust met S-Thermic-technologie en gemaakt met een G-Loft-voering van 60 g en Pertex Quantum Air-stof voor uitstekende isolatie, thermoregulatie en vochtregulatie.

Odlo Vest Millenium S-Thermic heren

 

11. New Balance Fresh Foam X 1080v10 heren

€ 169,95

De Fresh Foam 1080 is al enkele jaren internationaal het best verkochte model van New Balance. Dit succesnummer is inmiddels toe aan de 10e editie. Versie 10 heeft een aantal veranderingen ondergaan die de schoen o.a. lichter en meer flexibel maken. Ook de Fresh Foam X 1080v10 staat garant voor een zeer comfortabele pasvorm in combinatie met maximale cushioning.

New Balance Fresh Foam X 1080