Maandag 19 december is het zover: Run2Day Breda & Hotel Nassau Breda organiseren samen de populaire REN JE LONGEN UIT JE LIJF RUN voor 3FM Serious Request!

Deze actie is begin oktober in het leven geroepen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel van 3FM Serious Request 2016: longontsteking. Via Facebook hebben zich al meer dan 1.500 geïnteresseerden aangemeld voor deze actie en de tickets waren binnen 1 uur zelfs uitverkocht.

Inmiddels hebben 450 lopers een ticket kunnen bemachtigen voor deze run, die haar start en finish met afterparty zal hebben in de Kapel van het nieuwe Hotel Nassau Breda. De lopers worden om 18.30 uur verwelkomd in de Kapel en niemand minder dan 3FM DJ Wijnand Speelman zal het startschot geven voor deze run. Wijnand reisde onlangs samen met Het Rode Kruis af naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de impact van longontsteking is.

De run zal ongeveer 6km lang zijn en gaat vooral om de fun. Run2Day Breda en Hotel Nassau Breda hebben hun krachten gebundeld met samenwerkende partners om zoveel mogelijk verrassingen toe te voegen aan deze run. Na afloop van deze run zal er vanaf 20.00 uur voor alle deelnemers een swingende afterparty plaatsvinden in de prachtige Kapel.

Zodra het totaalbedrag dat is opgehaald bekend is, wordt er door Run2Day Breda en Hotel Nassau Breda een grote cheque overhandigd aan de 3FM DJ’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende in het Glazen Huis op de Grote Markt Breda. Inmiddels is er al een bedrag van maar liefst € 6.250 opgehaald dankzij dit initiatief.

#SR16 REN JE LONGEN UIT JE LIJF is een initiatief van Run2Day Breda en Hotel Nassau Breda.

 


Perscontact: Run2day: Ilse van de Zande | Email: ilsevandezande@run2day.nl