De New Balance 880v3 is momenteel de meest verkochte hardloopschoen van New Balance. Het is alweer de derde update van deze succesvolle neutrale schoen.

De New Balance 880v3 ziet er enorm strak uit met name vanwege het bovenwerk dat geheel seamless is gemaakt. De overlays zijn op de meshlagen geplakt door ze te verhitten. De techniek zorgt voor een naadloos bovenwerk en wordt Phantom Fit genoemd. Verder is de pasvorm nog verder verbetert door toepassing van het N-lock systeem, dit is een soort bandje dat door het aantrekken van de veters strak rondom de middenvoet getrokken kan worden.

De hele maand augustus is de New Balance 880v3 in de aanbieding van 129,95 voor 99,95! Let op: De schoenen zijn in verschillende kleuren en kunnen dus afwijken van de kleuren die hier gecommuniceerd zijn. Bij deze actie is de op=op regel van toepassing!

Damesmodel New Balance 880v3

Herenmodel New Balance 880v3

Stabiele neutrale schoen
De tussenzool van de 880 is opgebouwd uit ACTEVA lite materiaal aangevuld met extra dempend ABSORB materiaal in zowel de hiel als de voorvoet. Om de stabiliteit van de 880 te verbeteren is ter hoogte van de middenvoet in de zool aan de binnenzijde een kunsstof element, het T-beam element toegevoegd. Deze T beam zorgt voor een verbeterde torsiestijfheid. Door het Phantom Fit bovenwerk en toepassing van het enorm lichte ACTEVA lite materiaal in de tussenzool is de 880 een heel erg lichte schoen. Toch is hij enorm stabiel waardoor een grote groep neutrale lopers gebruik kan maken van deze uitstekende neutrale hardloopschoen.

Ben jij opzoek naar een lekkere neutrale schoen waarmee je zowel je lange duurlopen, maar ook je kortere interval trainingen op wilt kunnen lopen, dan is de New Balance 880v3 echt een schoen voor jou!