Met de feestdagen in aantocht hebben we aangepaste openingstijden. Zo zijn we extra voor je geopend zodat je vaker bij ons terecht kan, maar we zijn ook enkele dagen (eerder) gesloten. Kijk op de website of Facebookpagina van jouw Run2Day winkel wat de openingstijden zijn. Kijk op de website van jouw Run2Day winkel wat de lokale openingstijden zijn.

Tot aan Kerst een wellness voucher cadeau.

Tot Kerstmis ontvang je bij jouw Run2Day winkel én online in de Run2Day webshop bij een minimale besteding van 50 euro een wellness voucher t.w.v. 30 euro. Met deze wellness voucher kun jij gratis een dag genieten van alle sauna faciliteiten bij de vier mooiste sauna resorts in Nederland.
 
Sauna Veluwse Bron wordt veelal als mooiste sauna van Nederland aangeprijst. Deze sauna in Emst heeft alle faciliteiten om tot rust te komen en te genieten.
 
De Zwaluwhoeve is complete vernieuwd en uitgebreid. Geniet in het kleine plaatsje Hierden van jouw verdiende rustdag.

Ten zuiden van Eindhoven in Geldrop ligt SpaSense. SpaSense is het wellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen.
SpaSense beschikt over zes verschillende sauna’s, waaronder een lavendelsauna, een caldarium en een mintsauna met een extra verfrissende werking. Liefhebbers van opgietrituelen opgelet: de prachtige Kelosauna wordt geroemd om zijn heerlijke Löyly’s. 
 
Vlak bij Rotterdam ligt de ruim opgezette sauna Elysium in Bleiswijk. Een sauna met een strandje waarbij je je echt op het strand voelt.
 
Laat je vertroetelen bij Spa Puur in Tilburg. Boek er een tijdens de vakantieweken een Frans arrangement bij en je waant je als een god in Frankrijk.
 
Goed om te weten
Wel zin in een dagje wellness, maar voel je je in je 'nakie' niet zo op je gemak? De Zwaluwhoeve heeft elke dinsdag badkledingdag en als eerste wellnessresort in Nederland badkledingdagen in het weekend, namelijk elke 1e en 3e zondag van de maand. Maar heel eerlijk, na een tijdje raak je vanzelf gewend aan dat naakt- lopen


 
Drinken
Je verliest in de warme ruimtes veel vocht, het is belangrijk om dit goed aan te vullen om een vochttekort te voorkomen. Neem een flesje water mee dat je gedurende de dag kunt bijvullen
 
Blessures
Heb je last van een blessure? Probeer dan zeker de infrarood- sauna, de warmtestralingen dringen dieper door in je lichaam en kan klachten verminderen. 
 
Wij wensen je alvast een fijne feestdage en een plezierige relaxdag!