Met de adidas Adistar BOOST heeft adidas de meest stabiele neutral hardloopschoen in het assortiment. Dit betekent dat ook alle innovaties in deze Adistar BOOST verwerkt zijn, dan kan een reflective bovenwerk natuurlijk niet achter blijven. Met de adidas Adistar BOOST Glow ben je in de donkere wintermaanden goed zichtbaar!
 
Tijd om de lopers die meer stabiliteit ook een BOOST schoen te kunnen adviseren. Vanaf heden is met de AdiStar BOOST een stabiele(re) neutrale hardloopschoen waarop ook zwaardere lopers lekker kunnen lopen aan onze collectie toegevoegd. Het verschil tussen de Energy BOOST en de AdiStar BOOST is op het oog gering, toch verschillen ze behoorlijk. Waar de tussenzool van de Energy BOOST geheel van BOOST materiaal is gemaakt is de AdiStar BOOST gedeeltelijk van AdiPrene+ en deels van BOOST gemaakt.

Deze schoen moet je echt aan je voeten proberen! Wil je weten hoe de adidas Adistar Glow aanvoelt, ga dan naar een Run2Day winkel bij jou in de buurt. Geen zin om naar buiten te gaan? Online staan we ook 24/7 voor je klaar!

Dames adidas Adistar BOOST Glow

?Heren adidas Adistar BOOST Glow
 
AdiPrene+ is wat steviger dan BOOST waardoor de schoen stabieler aanvoelt en dus zwaardere lopers kan dragen. Daarnaast is de AdiStar BOOST voorzien van een Formotion element in de hiel, dit betekent dat de afwikkeling van hiel naar voorvoet beter gestuurd wordt. Adidas gaat overigens verder met het op de markt brengen van hardloopschoenen waarin BOOST verwerkt is.
 
Goed zichtbaar en mega grip tijdens het hardlopen
Het bovenwerk van de Adistar BOOST is gemaakt van air-mesh materiaal met reflecterende eigenschappen erin verwerkt. Als er licht op schijnt lichten deze delen op waardoor elke stap zichtbaar is!
Krijg je onderweg een regenbui over je heen dan blijft elke stap raak! Met de slijtzool die gemaakt is van Continental-rubber (je weet wel van die autobanden) is je grip uitstekend bij nat weer en wat gladdere ondergrond.