De Adizero lijn van adidas staat garant voor de beste kwaliteit, duurzaamheid en lichtgewicht. De adizero Boston Boost 6 is een neutraal - light cushioning model wat geliefd is voor de intensievere trainingen of voor wedstrijden.

De adidas Adizero Boston 6 is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

adidas Adizero Boston 6 voor dames

?adidas Adizero Boston 6 voor heren

BOOST
Net als vele andere modellen van adidas maakt ook de Boston Boost 6 gebruik van BOOST-rubber. Kleine rubber bolletjes, polyurethaan, worden onder hoge druk samengesmolten en vormen zo de BOOST tussenzool. Hierdoor ontstaat een hoge mate van demping door de elastische component van het rubber, en een comfortabel gevoel onder de voet. Bij elke pas vangt het BOOST-materiaal je landing op en draagt vervolgens bij aan een snelle en reactieve afzet. De Continental rubber buitenzool biedt je altijd genoeg tractie, ook bij natte ondergrond, en is ook nog eens zeer slijtvast.

Knit upper
Het bovenwerk van de Boston Boost 6 maakt gebruik van een ‘knit’ mesh wat zorgt voor een prettig gevoel rond de voet, en natuurlijk een goed doorademend vermogen. De Boston Boost 6 heeft een slanke pasvorm, voornamelijk bij de voorvoet.

Lopers die op zoek zijn naar een light cushioning schoen voor de snellere trainingen of wedstrijden moeten zeker eens de Boston Boost 6 proberen.


?adidas Adizero Boston 6

?adidas Adizero Boston 6