De Adizero lijn van adidas staat garant voor de beste kwaliteit, duurzaamheid en lichtgewicht. De Adizero Boston 7 is een neutraal model gemaakt voor intensievere trainingen en voor wedstrijden voor de ambitieuze loper.
 
BOOST
Net als vele andere modellen van adidas maakt ook de Boston 7 gebruik van BOOST-rubber. Kleine rubber bolletjes, polyurethaan, worden onder hoge druk samengesmolten vormen zo de BOOST tussenzool. Hierdoor ontstaat een hoge mate van demping door de elastische component van het rubber, en een comfortabel gevoel onder de voet. Bij elke pas vangt het BOOST-materiaal je landing op en draagt vervolgens bij aan een snelle en reactieve afzet. De Continental rubber buitenzool biedt je genoeg tractie, ook bij natte ondergrond, en is daarbij zeer slijtvast.
 
KNIT UPPER
Het bovenwerk van de Boston 7 maakt gebruik van een ‘knit’ mesh wat zorgt voor een prettig gevoel rond de voet, en natuurlijk een goed ademend vermogen. De Boston 7 heeft een slanke pasvorm, voornamelijk bij de voorvoet.
 
Lopers die op zoek zijn naar een lichte neutrale schoen voor de snellere trainingen of wedstrijden moeten zeker eens de Boston 7 proberen.
 
Specs:
Later invullen