De Adizero lijn van adidas staat garant voor de beste kwaliteit, duurzaamheid en lichtgewicht. De adizero Boston 8 is een neutraal - light cushioning model met name bedoeld voor intensievere trainingen en wedstrijden.


Boost


Net als vele andere modellen van adidas maakt ook de Boston 8 gebruik van Boost-rubber. Kleine rubber bolletjes, polyurethaan, worden onder hoge druk samengesmolten en vormen zo de Boost tussenzool. Hierdoor ontstaat een hoge mate van demping, door de elastische component van het rubber, en een comfortabel gevoel onder de voet. Bij elke pas vangt het Boost-materiaal je landing op en draagt vervolgens bij aan een snelle en reactieve afzet. Het Boost materiaal is het meest responsieve materiaal ooit van Adidas.

De Continental rubber buitenzool biedt je altijd genoeg grip bij zowel natte als droge ondergrond. Daarnaast is het materiaal ook nog eens zeer slijtvast.

adidas Boston 8

 

Knit upper


Het bovenwerk van de Boston Boost 8 maakt gebruik van een ‘knit’ mesh wat zorgt voor een prettig gevoel rond de voet, en natuurlijk een goed doorademend vermogen. Het mesh bovenwerk zet de hiel en midvoet klemvast voor een betrouwbaar en solide gevoel. De Boston Boost 8 heeft een slanke pasvorm, voornamelijk bij de voorvoet.

De Boston 8 is een ideale schoen voor de lopers die houden van lopen van lange afstanden en van tempo. Met zijn responsieve demping en flexibele zool staat de Boston 8 garant voor energieke runs.

Adidas Boston 8 Dames        Adidas Boston 8 Heren

        


Specs


Drop: 10 mm
Gewicht dames: 238 gram
Gewicht heren: 244 gram