De Adizero lijn van adidas staat garant voor de beste kwaliteit, duurzaamheid en lichte gewicht. De adizero Tempo Boost 8 is een support-model in het light cushioning segment, ideaal voor lopers die ondersteuning nodig hebben maar toch op zoek zijn naar een lichte en snelle schoen.

De adidas Adizero Tempo is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

adidas Adizero Tempo voor dames

?adidas Adizero Tempo voor heren

Support en comfort
Net als de andere modellen uit de adizero lijn heeft de Tempo Boost 8 een zool die gemaakt is uit BOOST-rubber. Door dit elastische rubber krijg je met de Tempo Boost 8 een uiterst comfortabele demping en loop je energie efficiënter. In de tussenzool is verder gebruik gemaakt van een EVA Stableframe. Dit is een steviger rubber dat de voet ondersteunt tijdens het afwikkelen en zo de overpronatie beweging opvangt. Dankzij een Continental slijtzool ben je met de Tempo Boost 8 vele kilometers verzekerd van perfecte tractie, zelfs bij natte weersomstandigheden.

Bovenwerk
Het bovenwerk van de Tempo Boost 8 geeft een mooi stevige pasvorm rond de middenvoet dankzij synthetische overlays die de voet opsluiten. De tong van de schoen is beide kanten vastgezet aan de binnenkant van het bovenwerk, waardoor deze niet zal verschuiven tijdens het lopen. De pasvorm van de Tempo Boost 8 is slank, voornamelijk aan de voorzijde.

Ben je op zoek naar een light cushioning model waarbij je ook ondersteuning krijgt, dan is de Tempo Boost 8 een absolute aanrader.


adidas Adizero Tempo

adidas Adizero Tempo