De adidas SolarGlide 3 is de opvolger van de Solar Glide 19. De Solar collectie is geïnspireerd op de zon, de zon geeft veel energie en dat is precies wat de BOOST tussenzolen van de Solar schoenen ook aan de loper bieden. ‘Endless Energy’ in de vorm van een veerkrachtig gevoel.

Responsieve demping


De SolarGlide is een neutrale hardloopschoen die in de Responsive Cushioning categorie valt. De tussenzool van de SolarGlide bestaat voor 60% uit het uiterst veerkrachtige BOOST materiaal. Door een redelijke conservatie drop van 10mm biedt de schoen veel demping. Het maakt de schoen bij uitstek geschikt voor lange duurlopen. De Torsion bar onder de zool zorgt voor extra stabilitei


Bovenwerk


Het bovenwerk van de SolarGlide is gemaakt van Engineered Mesh, dit betekent dat het bovenwerk op bepaalde plaatsen open geweven is zodat het goed kan ademen en op andere plaatsen dichter geweven is voor meer steun. Verstevigingen rond de midvoet middels stiksels zorgen voor een betere omsluiting. In de hiel is een externe kunststof hielkap geplaatst voor meer stabiliteit.

De adidas SolarGlide is een uitstekende schoen om je duurlopen op af te werken.

Shop adidas SolarGlide 3 Dames        Shop adidas SolarGlide 3 Heren

                
Specs


Drop: 10 mm
Gewicht: 312 gram