De adidas SolarGlide 4 is een neutrale hardloopschoen voor hardlopers die comfort en een goede demping willen tijdens het hardlopen. De Solar collectie is geïnspireerd op de zon, de zon geeft veel energie en dat is precies wat de BOOST tussenzolen van de Solar schoenen ook aan de loper bieden. ‘Endless Energy’ in de vorm van een veerkrachtig gevoel.

De adidas SolarGlide is een uitstekende neutrale hardloopschoen om je duurlopen op af te werken of gewoon voor een kort rondje door het park.

adidas SolarGlide 4

Bovenwerk


Het bovenwerk van de SolarGlide is gemaakt van Prime Green. Hierbij is gebruik gemaakt van 50% gerecyclede materialen. De open geweven voorvoet zorgt dat het goed kan ademen en op andere plaatsen dichter geweven is voor meer steun. Verstevigingen rond de midvoet middels stiksels zorgen voor een betere omsluiting. In de hiel is een externe kunststof hielkap geplaatst voor meer stabiliteit. De split bij de hiel vermindert irritatie van de achillespees.

Responsieve demping


De SolarGlide is een neutrale hardloopschoen die in de Responsive Cushioning categorie valt. De tussenzool van de SolarGlide bestaat voor 60% uit het uiterst veerkrachtige BOOST materiaal. Door een redelijke conservatie drop van 10mm biedt de schoen veel demping. Het maakt de schoen bij uitstek geschikt voor lange duurlopen. De Stretchweb-loopzool beweegt op een natuurlijke manier voor energiek lopen. Het Continental™ Rubber geeft je superieure grip. De EVA rail in de tussenzool helpt de voet te sturen. In de buitenzool is ASICS LITE Rubber verwerkt, dit is zacht en speciaal ontwikkeld om de duurzaamheid op gebieden met veel impact te verbeteren.
   Shop adidas SolarGlide 4       
Specs


Drop: 10mm
Gewicht: 312 gram