De adidas Supernova ST is het opvolgende model van de Supernova Sequence 9. De naamgeving is veranderd maar het model behoudt de kenmerkende eigenschappen van zijn voorlopers, repsonsive cushioning en support, echter heeft de schoen wel een hele metamorfose ondergaan.

De adidas Supernova ST is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én in de Run2Day webshop.

adidas Supernova ST voor dames

adidas Supernova ST voor heren

 
BOOST Support
Net als de neutrale versie bestaat de tussenzool van de Supernova ST voor het grootste gedeelte uit BOOST-rubber. Dit rubber is uiterst comfortabel en zorgt ervoor dat je per stap minder energie verliest en dus energie efficiënter loopt. Bij het vormgeven van de zool is er gewerkt met verschillende dichtheden van het BOOST-materiaal waardoor de Supernova ST je ondersteuning geeft en het overproneren van de voet tegengaat. Met een buitenzool van Continental rubber heb je altijd voldoende grip, zelfs op een natte ondergrond.
 
 
Lichtgewicht bovenwerk
Door gebruik te maken van Engineered Mesh in het bovenwerk voelt de Supernova ST comfortabel aan. Het mesh is op strategische plekken steviger gemaakt, en op andere plekken juist flexibeler om zo een mooie pasvorm te geven met genoeg bewegingsvrijheid. De hielkap van de Supernova ST heeft een externe versteviging waardoor de schoen stevigheid krijgt en tegelijkertijd daarmee de druk op de achillespees minimaliseert.
 
De adidas Supernova ST is een fijne allround trainingsschoen voor lopers die op zoek zijn naar een combinatie van comfort, demping en stabiliteit. 
 
Specs adidas Supernova ST.
Drop: 8mm
Heren: 315g
Dames: 256g

adidas supernova ST

adidas supernova ST