Met de Energy BOOST blies adidas de hardloopschoenen van nu een nieuw leven in. De afgelopen twee jaar hebben we ons mogen verbazen over de nieuwe demping uit de boost ‘bolletjes-zool’ van adidas. Om deze BOOST technologie nog beter te kunnen ervaren komt adidas met de Ultra BOOST. Een zool compleet van BOOST materiaal voor ultiem comfort en de ultieme BOOST ervaring!
 
De ontwikkeling van de adidas Energy BOOST 2 is in 2014 zo hard gegaan en door het enorme succes moest er een opvolger komen. Met de Ultra BOOST maakt adidas dit meer dan waar.

adidas Ultra BOOST voor dames

adidas Ultra BOOST voor heren
 
Meer BOOST dan ooit tevoren
Waar de Energy BOOST en de andere hardloopschoenen van adidas in de tussenzool nog een tweede hardheid hebben in de vorm van adiprene+ heeft de Ultra BOOST een 100% BOOST zool. In de slijtzool is gekozen voor een speciaal rubber dat wel slijtvast is maar in rasters over de tussenzool geplakt is waardoor het ultieme BOOST gevoel niet verloren gaat. Met deze 100% BOOST demping is Run2Day een hardloopschoen met maximale demping en comfort rijker.
 
Knitted upper
Dat adidas niet stil zit is vooral ook te zien aan het bovenwerk van de schoen. Het gehele upper van de schoen is gemaakt van prime-knit. Hierdoor is de schoen lichter, sluit het upper als een sok om je voet aan én is het ademend vermogen optimaal.
Hiermee zet adidas wederom een paar stappen vooruit en staat de afwerking op een nog hoger niveau.
 
Het materiaal is zo lekker zacht dat vele gebruikers deze schoenen niet alleen voor hardlopen zullen gaan gebruiken maar ook in het dagelijkse leven. Het succesnummer van adidas mogen we verwelkomen in een mooie klassieke donkere look waarbij de BOOST zool er mooi uit springt! Dit is de perfecte match tussen BOOST-technologie en de stoere klassieke look van een sneaker met de drie strepen!