De Ultra Boost X is de nieuwste toevoeging aan de succesvolle BOOST line-up van adidas. Het BOOST-rubber geeft je een maximale energie teruggave en zorgt voor een comfortabele afwikkeling terwijl het special ontworpen bovenwerk perfect de beweging van de voet volgt tijdens het lopen.

De adidas Ultra Boost X is verkrijgbaar bij Run2Day RotterdamRun2Day Amsterdam én voor de rest van Nederland online in de Run2Day webshop.

Direct naar de Ultra Boost X collectie

Perfecte Pasvorm
Het bovenwerk van de Ultra Boost X is gemaakt van Primeknit materiaal. Doordat het Primeknit materiaal uiterst zacht is krijgt de Ultra Boost X een pasvorm die zeer comfortabel is, en aanvoelt als een tweede huid. Dankzij de flexibele voetboog volgt de Ultra Boost X je voet volledig tijdens de voetafwikkeling en creëert daarmee een perfecte pasvorm voor een ultiem ondersteunend gevoel tijdens je run! Het uiterlijk zorgt ervoor dat de Ultra Boost X ook prima is te gebruiken als sportieve sneaker voor na je training.

Eindeloze Energie
De tussenzool van de Ultra Boost X is gemaakt van BOOST-rubber en zorgt voor de meest responsieve demping van adidas ooit. Bij elke stap die je maakt zorgt de BOOST tussenzool ervoor dat je maximale demping krijgt en daarnaast ook zo veel mogelijk energie terugkrijgt bij het afzetten. Door een slijtzool van Continental Rubber heb je altijd voldoende grip, in zowel natte als droge omstandigheden.