Met de vernieuwde Ultraboost heeft adidas hardlopen een nieuwe dimensie gegeven. Deze high performance schoen geeft maximale energy return en heeft een stuwend effect tijdens de afwikkeling.

Boost demping


Boost wordt al langer succesvol gebruikt binnen adidas en is het meest responsieve materiaal binnen de range. Voor het Boost materiaal geldt “des te meer energie je geeft gedurende je run des te meer energie je ook weer terug krijgt”.  Met de Ultraboost 19 is Run2Day een hardloopschoen met maximale demping en comfort rijker.

Knitted upper


De gehele upper van de schoen is gemaakt van het PRIMEKNIT materiaal. Hierdoor is de schoen lichter, sluit de upper als een sok om je voet aan én is het ademend vermogen optimaal. Het materiaal is zo lekker zacht dat vele gebruikers deze schoenen niet alleen voor hardlopen zullen gaan gebruiken maar ook in het dagelijkse leven. Het 3D hielframe zorgt voor een natuurlijke pasvorm zonder de bewegingsvrijheid van de achillespees te beperken. De Torsion Spring in de zool zorgt voor ondersteuning tijdens de landing en voortstuwing tijdens de afzet. 

Specs


?Drop: 10mm
Gewicht heren: 320 gram
Gewicht dames: 268 gram

Verkrijgbaar vanaf donderdag 21 februari! Reserveer alvast een paar!