In korte tijd is de Ultraboost uitgegroeid tot een schoen die niet meer weg te denken is uit hardloopland. Deze high performance schoen is de meest responsieve schoen ooit gemaakt door adidas en heeft daarnaast elementen in de schoen verwerkt die de stabiliteit vergroten.


Boost demping


Boost wordt al langer succesvol gebruikt binnen adidas en is het meest responsieve materiaal binnen de range. Voor het Boost materiaal geldt “des te meer energie je geeft gedurende je run des te meer energie je ook weer terug krijgt”. Met de Ultraboost 20 is Run2Day een hardloopschoen met maximale demping en comfort rijker. De slijtzool is ook in de Ultraboost 20 gemaakt door Continental rubber. De expertise uit de autobanden is ingezet om te komen tot een rubber wat slijtvast is en grip geeft onder natte omstandigheden.

adidas Ultraboost 20

 

Knitted upper


De gehele upper van de schoen is gemaakt van het PRIMEKNIT materiaal. Hierdoor is de schoen lichter, sluit de upper als een sok om je voet aan én is er naast steun voldoende bewegingsvrijheid voor de tenen. Het materiaal voelt zacht en comfortabel aan. Het 3D hielframe zorgt voor ondersteuning waar je het nodig hebt zonder de bewegingsvrijheid van de achillespees te beperken. De Torsion bar in de zool zorgt voor ondersteuning tijdens de landing en voortstuwing tijdens de afzet.

Zoek je een neutrale, stabiele runningschoen die ook nog eens zorgt voor veel energy return dan is de Ultraboost 20 wellicht je schoen.

adidas Ultraboost 20 dames        adidas Ultraboost 20 heren


Specs


Drop: 10mm
Gewicht: 310 gram