De adidas UltraBoost ATR is een speciale editie van de UltraBoost waarmee je ook onder gure omstandigheden het ‘best-run-ever’ gevoel zal ervaren.

De adidas UltraBoost all terrain is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

adidas UltraBoost ATR voor dames

adidas UltraBoost ATR voor heren

 
Waterafstotend bovenwerk
Het upper van de de UltraBoost is gemaakt van het soepele Primeknit materiaal, dit geeft een comfortabel gevoel rond de voet en biedt tegelijkertijd ondersteuning. Door de collar rond de enkel te verhogen krijg je hier extra bescherming en een volledige aansluitende pasvorm. Het PrimeKnit upper is in de UltraBoost ATR voorzien van een waterafstotende laag waardoor je voeten ook bij slecht weer lekker droog blijven.

100% Boost – 100% grip
Dankzij de 100% Boost zool geeft de UltraBoost ATR je maximaal comfort en demping gedurende je run. De tussenzool absorbeert de kracht van de landing en geeft deze energie weer terug bij de afzet en stuwt je vooruit. De buitenzool van het model is gemaakt van Continental Rubber. Het rubber is zo gevormd dat het flexibel mee kan bewegen en zich aanpast aan de landing. Hierdoor heb je altijd perfecte grip op de ondergrond, in zowel droge als natte omstandigheden.
 
De UltraBoost ATR is een perfecte keuze voor neutrale lopers die op zoek zijn naar een schoen die onder natte omstandigheden nog steeds het ultieme comfort biedt.
 
Drop: 10mm
Gewicht heren: 338.0 gram
Gewicht dames: 250.0 gram

adidas UltraBoost ATR

adidas UltraBoost ATR

adidas UltraBoost ATR