In korte tijd is de Ultraboost uitgegroeid tot een schoen die niet meer weg te denken is uit hardloopland. Deze high performance schoen is de meest responsieve schoen ooit gemaakt door adidas en heeft daarnaast elementen in de schoen verwerkt die de stabiliteit vergroten. De Ultraboost is er nu ook in een SUMMER.RDY editie.

Boost demping


Boost wordt al langer succesvol gebruikt binnen adidas en is het meest responsieve materiaal binnen de range. Voor het Boost materiaal geldt “des te meer energie je geeft gedurende je run des te meer energie je ook weer terug krijgt”. De slijtzool is ook in de Ultraboost SUMMER.RDY gemaakt door Continental rubber. De expertise uit de autobanden is ingezet om te komen tot een rubber wat slijtvast is en grip geeft onder natte omstandigheden.

adidas Ultraboost SUMMER.RDY


Knitted upper


Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van het PRIMEKNIT materiaal. Hierdoor is de schoen lichter, sluit de upper als een sok om je voet aan én is er naast steun voldoende bewegingsvrijheid voor de tenen. Het materiaal voelt zacht en comfortabel aan. Het 3D hielframe zorgt voor ondersteuning waar je het nodig hebt zonder de bewegingsvrijheid van de achillespees te beperken. De Torsion bar in de zool zorgt voor ondersteuning tijdens de landing en voortstuwing tijdens de afzet. De doorschijnende delen in het bovenwerk fungeren als een open raam en houden de voet koel onder de meest warme omstandigheden.

De Ultraboost schoenen van adidas zijn deels gemaakt van Parley Oceaan plastic; vervaardigd uit gerecycled afval dat onderschept is op stranden en in kustgebieden. Dit maakt de Ultraboost tot een der meest duurzame schoenen in de markt.

Zoek je een neutrale, stabiele runningschoen die ook nog eens voorkomt dat je warme voeten krijgt gedurende je lange runs dan is de Ultraboost SUMMER.RDY wellicht je ideale schoen.

adidas Ultraboost SUMMER.RDY Dames           adidas Ultraboost SUMMER.RDY Heren

                
Specs


Drop: 10 mm
Gewicht dames: 307 gram
Gewicht heren: 312 gram